Strojna oprema
04.07.2005 20:17

Deli z drugimi:

Share

Olympus C-315 ZOOM


Olympus C-315

Kamera C-315 ZOOM je zasnovana z namenom izdelati digitalno kamero, s pomočjo katere bo svet digitalne fotografije dostopen in privlačen tudi za ambiciozne začetnike. Predhodni izjemno uspešni, uporabniku prijazni in kakovostni model so pri Olympusu nadgradili z dodatno prednostjo – ločljivostjo 5,1 milijonov slikovnih točk. Tako imajo fotografi večjo svobodo pri ustvarjanju, možno je tiskanje večjih formatov in obrezovanje slike brez kakršnekoli izgube na kakovosti. Večja ločljivost v kombinaciji s svetlim objektivom z 2,8x optičnim zoomom za odlične posnetke oddaljenih objektov in pet tematskih programov zagotavljajo priročnost in prilagodljivost. Ob tem pa C-315 ZOOM ponuja tudi način super makro za uspešne posnetke iz neposredne bližine na oddaljenosti 2 cm!


Še “zadnja plat”.

Za tiste, ki si želijo še večjo raznovrstnost, pa smo dodali tudi funkcijo za snemanje filmov. Rezultate si lahko nato ogledate in ocenite na vgrajenem 4,6-cm zaslonu LCD. Kot je tudi pričakovati od modela, ki obljublja združitev prijaznosti do uporabnika in enostavnosti, kamera C-315 ZOOM podpira standard PictBridge, kar pomeni, da osebnega računalnika za tiskanje slik sploh ne potrebujete – kamero priključite direktno na kompatibilni tiskalnik, na primer Olympus P-10, in že lahko tiskate lepe fotografije. Druga možnost za enostavno tiskanje z enim pritiskom na tipko pa je tiskanje na tiskalnikih z vgrajenim sistemom tiskanja ImageLink. Slike se shranjujejo na kartico tipa XD (priložena je 16-MB kartica).

Kamero Olympus C-315 ZOOM priporočajo začetnikom na področju digitalne fotografije, nad njo bodo pa navdušeni tudi tisti, ki si želijo za svoj denar dobiti kar največ, vključno z nadpovprečno ločljivostjo. Kamera bo na tržišču konec julija s ceno 56.000 SIT.


Prijavi napako v članku