Računalništvo, telefonija
13.09.2010 17:44
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odporni notesniki na voljo tudi pri nas

Odporni notesniki na voljo tudi pri nas
Odporni notesniki na voljo tudi pri nas

Podjetje Twinhead, eden vodilnih proizvajalcev odporne elektronske opreme odporne na udarce in padce, je dalo na trg nove modele prenosnih računalnikov Durabook, ki ustrezajo vojaškim standardom in so testirani ter prirejeni za delo v težkih razmerah. Vrži me po tleh in še vedno bom delal. Udari po meni in še vedno se bodo Windowsi postavili v hitrem času.

Uvoznik za področje sedanje Slovenije in bivše Jugoslavije je podjetje Geri Computer z Maribora, ki z partnersko mrežo in lastno internetno trgovino www.NOTESNIKI.si ponuja izdelke Twinhead Slovenskim uporabnikom.

Prenosniki za zahtevne imajo poleg magnezijevega ohišja in procesorjev INTEL vgrajen še RS232 serijski port in so lahko po želji stranke skonfigurirani od procesorja, diska, spomina in oblike. 2 letna serijska garancija se lahko za doplačilo podaljša na 3 leta. Modele se lahko opremi z Microsoft Windows XP PRO ali Microsoft Windows 7 operacijskim sistemom.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku