Računalništvo, telefonija
12.03.2020 08:40
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlično zložljivo električno kolo po odlični ceni

Zložljivo električno kolo MINIOFX A36 je predvsem izredno priročno.
Zložljivo električno kolo MINIOFX A36 je predvsem izredno priročno.

Med električnimi prevoznimi sredstvi so poleg električnih skirojev prav električna kolesa tista, ki so v zadnjih nekaj letih doživela neverjeten porast. Idealna so za urbana mestna središča, za pot v službo, za kratek izlet, rekreacijo ali vsakodnevno uporabo – odvisno od tega, kakšno kolo si omislimo.

Zložljivo električno kolo MINIOFX A36 je predvsem izredno priročno in kot nalašč za vsakodnevno pot v službo ali krajši sproščen izlet. Izdelano je iz aluminijeve zlitine, ki je dovolj močna, da podpira 120-kilogramskega kolesarja. Kolo odlikuje 250W močan motor, ki vas bo pognal do največje hitrosti 25 kilometrov na uro. Če boste med potjo pustili, da vas poganja zgolj elektrika, boste z enim polnjenjem prevozili 25 – 30 kilometrov. Če boste kolesu pomagali s »pedaliranjem«, boste v kombiniranem načinu lahko prevozili med 45 in 50 kilometri. Seveda je doseg odvisen od dejavnikov, kot so zunanja temperatura, klančine oziroma vzponi in podobno.

Zaradi nastavljive višine sedeža, zložljivih stopalk in zložljive zasnove je to električno kolo MINIOFX A36 zelo priročno. Sistem vzmetenja pa še pripomore k udobni vožnji. Na povezavi https://www.cafago.com/en/p-y14567b-r.html?aid=novice je zložljivo električno kolo MINIOFX A36 zdaj na voljo za zgolj 428,16 evra, a le do konca meseca marca. Za izdelek tudi ne boste plačali carinskih dajatev (duty free), saj vam bo poslan neposredno iz skladišča v Evropi.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku