Računalništvo, telefonija
18.06.2020 21:53
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična pametna ročna ura za manj kot 27 evrov

Odlična pametna ročna ura Haylou LS02 Smart Watch je lahko naša že za zgolj 26,96  evrov.
Odlična pametna ročna ura Haylou LS02 Smart Watch je lahko naša že za zgolj 26,96 evrov.

Mnogi so pametne ure sprejeli kot recimo pametne telefone, tablične računalnike ali katerikoli drugi kos tehnologije, ki je že dalj časa med nami. Pametne ure tako danes niso zgolj modna muha in stvar “tistih redkih”, ki si jih lahko privoščijo, temveč uporablja pametne ure vse več ljudi, ki so podatki, ki jih te naprave ponujajo, skušajo spremeniti svoj način življenja. Za to, da bi imeli kakovostno in uporabo pametno ročno uro, pa nam ni treba več odšteti veliko denarja, kajti na trgu lahko najdemo naprave, ki stanejo precej manj. Ena takšnih je tudi pametna ura Haylou LS02 Smart Watch, katero spletni trgovec Cafago ponuja po znižani ceni, ki znaša zgolj 26,96 evrov (https://bit.ly/30PGz48).

Pametna ročna ura Haylou LS02 Smart Watch je namenjena vsakdanji rabi, prav tako pa tudi tistim uporabnikom, ki so nekoliko bolj fizično aktivni. Meri namreč srčni utrip, porabljene kalorije, prehojeno razdaljo in že mnogo več. Spremlja tudi naše vzorce oziroma kakovost spanja, kar pomeni, da lahko podatke uporabimo za izboljšanje našega počutja. Ura je med drugim vodotesna (IP68 certifikat), kar pomeni, da je odporna na potenje, dež in stikom z vodo. Piko na i pa dajeta še dolga avtonomija delovanja in kakovostni zaslon s kar 3,6-centimetrsko oziroma 1,4-palčno diagonalo.

Pametna ročna ura Haylou LS02 Smart Watch za vsakdanjo rabo in aktivne uporabnike je na voljo za nakup na tej SPLETNI POVEZAVI. Tam lahko najdemo tudi več podatkov o nadvse zanimivem izdelku. Akcijska prodaja traja le do konca junija, stroški pošiljanja pa so brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku