Računalništvo, telefonija
02.01.2020 07:46

Deli z drugimi:

Share

Odlična novica za vse uporabnike telefonov Galaxy Note9!

Android 10 se odlično prilega Samsungovemu telefonu Galaxy Note9.
Android 10 se odlično prilega Samsungovemu telefonu Galaxy Note9.

Tokrat imamo odlično novico za vse, ki za delo in zabavo uporabljate priljubljene pametne mobilne telefone Samsung družine Galaxy Note9. Podjetje Samsung je namreč zanje najavilo splošno razpoložljivost nadgradnje na najnovejši mobilni operacijski sistem Android 10. Tu dejansko gre za različico N960FXXU4DSLB, ki poleg operacijskega sistem Android 10 pričakovano vključuje tudi Samsungov priljubljeni uporabniški vmesnik One UI 2.0, ki prinaša številne uporabne novosti.

Nova posodobitev na najnovejši Android 10 z naprednim uporabniškim vmesnikom One UI 2.0 je na voljo za uporabnike Samsungovih pametnih mobilnih telefonov Galaxy Note9 širom sveta. Posodobitev se nedvomno splača, saj bomo z njo pridobili vrsto uporabnih novosti in možnosti. Med njimi najbolj izstopajo prenovljena aplikacija za zajem fotografij, novi vmesnik za upravljanje z gestami, možnost uporabe dodatnega obraza za odklepanje naprave ter druge manjše izboljšava, vključno s številnimi privzetimi aplikacijami in tistimi, ki so že prednameščene.

Novi Android 10 z uporabniškim vmesnikom One UI 2.0 je lastnikom pametnih mobilnih telefonov Galaxy Note9 pričakovano na voljo preko sistema nadgradnje OTA (over-the-air). O razpoložljivosti nadgradnje pa nas bo mobilna naprava “obvestila” sama oziroma bomo to lahko preverili tudi ročno, in sicer v nastavitvah mobilnega operacijskega sistema Android. Ključna prednost novega mobilnega operacijskega sistema Android 10 pa je zmožnost sočasnega izvajanja več opravil hkrati, mobilne aplikacije pa se bodo samodejno prilagajale trenutni velikosti zaslona. Poleg tega bodo uporabniki prejeli še številne izboljšave v samem grafičnem vmesniku, in sicer v smislu pisav, animacij, menijev in podpore za temni način delovanja.


Prijavi napako v članku