Računalništvo, telefonija
27.10.2020 16:16
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odličen merilnik ogljikovega dioksida tokrat po zelo ugodni ceni

Odličen merilnik ogljikovega dioksida tokrat po zelo ugodni ceni
Odličen merilnik ogljikovega dioksida tokrat po zelo ugodni ceni

Če imate doma peč, kamin ali gorilno napravo, kot je na primer plinski grelnik vode, še danes preverite, ali vam delujejo javljalniki ogljikovega monoksida. Poleg tega se prepričajte tudi, da imate napravo, ki lahko zazna ogljikov dioksid. Pri zgorevanju goriva se namreč porablja kisik (O2) in nastaja nezaželeni ogljikov dioksid (CO2), ki je za zdravje vse prek kot koristen.

Če vašega merilnika ogljikovega oksida še nimate, ima spletni trgovec TomTop odlično napravo za vas. Tu gre za prenosni merilnik ogljikovega dioksida, ki nam bo prikazal tudi temperaturo v prostoru in relativno vlažnost. Poleg tega je naprava opremljena z barvnim zaslonom s kar 8,1-centimetrsko oziroma 3,2-palčno diagonalo. Naprava lahko shrani do 999 meritev, dovolj dolgo avtonomijo pa napravi zagotavlja baterija kapacitete 2.200 miliamper ur. Poleg tega je naprava opremljena z zelo natančnim merilnikom ogljikovega dioksida, zato ni le primerna za domača okolja, ampak tudi za javne prostore, industrijske obrate, agrikulturi in še mnogo več.

Na srečo merilnik ogljikovega dioksida, ki ga ponuja podjetje TomTop, je vse prej kot drag. Za nakup nadvse zanimive naprave bo namreč treba odšteti le 60,77 evrov. Več informacij o izdelku in naročilo pa lahko opravite na TEJ POVEZAVI. Stroški pošiljanja so seveda brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku