Namizni računalniki
05.06.2021 06:07

Deli z drugimi:

Share

Odličen, a poceni Huawei MateStation S!

Namizni osebni računalnik Huawei MateStation S za malo denarja ponuja veliko!
Namizni osebni računalnik Huawei MateStation S za malo denarja ponuja veliko!

Podjetje Huawei nas je pred kratkim prijetno presenetilo s pripravo nadvse zanimivega osebnega računalnika MateStation S. Tu gre za odličen računalnik, ki bo brez težav kos tudi zahtevnejšim nalogam. Poleg tega je nadvse poceni. Za nakup namiznega osebnega računalnika Huawei MateStation S je namreč v evropskem prostoru treba odšteti zgolj slabih 510 evrov.

Namizni osebni računalnik Huawei MateStation S temelji na osnovi procesorja AMD Ryzen 5 4600G. Tu najdemo še osem gigabajtov sistemskega pomnilnika DDR4 frekvence 3.200 megahercev ter pogon Solid State kapacitete 256 gigabajtov. Poleg tega naj bi tu našli še bogato paleto priključkov, kot so: 1 USB-C (2.0), 1 USB-A (3.2 gen 2), 3,5-milimetrski priključek za slušalke, izhod HDMI in še mnogo več. Grafičnim vsebinam pa je kos grafična kartica AMD Radeon.

Povsem zanimiva je tudi tipkovnica, ki jo kupce prejme skupaj z namiznim osebnim računalnikom Huawei MateStation S. Ta je namreč opremljena s priročnim bralnikom prstnih odtisov. Piko na i pa daje še napredni hladilni sistem, ki poskrbi za neslišno delovanje računalniškega sistema.


Prijavi napako v članku