Računalništvo, telefonija
16.05.2013 17:34
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odkrijte čarobne kotičke Ljubljane z mobilno aplikacijo Vodič po Ljubljani in doživite prestolnico na nov način

Vodič po Ljubljani je dvojezična mobilna aplikacija, pripravljena za pametne telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS. Aplikacija na enem mestu združuje različne informacije o dogajanju in ponudbi v Ljubljani. Če želite, vas aplikacija sprehodi po znamenitostih našega glavnega mesta, hkrati pa obogati vaše poznavanje Ljubljane.
Pametni vodnik zadovolji in na iskano mesto pripelje še tako zahtevnega uporabnika.
Pametni vodnik zadovolji in na iskano mesto pripelje še tako zahtevnega uporabnika.

Pametni vodnik zadovolji in na iskano mesto pripelje še tako zahtevnega uporabnika. Izbirate lahko med vodenjem po kulturnih ali nakupovalnih točkah, nastanitvenih možnostih, restavracijah in znamenitostih.

Vam najljubše dogodke, lokacije ipd. lahko dodate v osebni izbor priljubljenih, poročate o svojih opažanjih ali si ustvarite svojo galerijo fotografij. Za vse vedoželjne je na voljo zavihek, kjer si lahko preberete tudi kaj več o Ljubljani in njeni zgodovini.

Mobilno aplikacijo si lahko uporabniki sistema Android in iOS prenesete na svoj pametni telefon. Najdete jo na GooglePlay in iStore. Podprta pa je tudi za tablico iOS, v pripravi pa je tudi za Android tablico.

Aplikacija je preprosta in uporabniku prijazna. Omogoča ogled lokacij izbranih skupin (hoteli, galerije, gledališča, nakupovalna središča itd.) na zemljevidu, vodeno pot do njih ter pregled možnosti parkiranja in gostinsko ponudbo v bližini izbrane lokacije.

S pomočjo aplikacije Vodič po Ljubljani, ki uporabniku ponuja interaktivno poglobljeno spoznavanje slovenske prestolnice, bo slednja obiskovalcem postala še bolj prijazna. Z vklopljeno brezžično povezavo, ki je na voljo v Mestni občini Ljubljana, pa boste lahko izkoristili vse prednosti aplikacije.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku