Avtomobilizem
Računalništvo, telefonija
Avtomoto
Življenjski slog
18.04.2024 07:08

Deli z drugimi:

Share

Od prenosnih solarnih panelov in polnilnih postaj do pametnih žarnic

Elektrifikacija je skupni imenovalec skoraj vseh naprav, ki jih danes povezujemo s tehnologijo – ne glede na to, ali je govora o solarnih panelih, e-mobilnosti ali mobilnih telefonih.
Foto: Choatech
Foto: Choatech

Od elektrike je odvisnih večina stvari, ki zaznamujejo naš vsakdan. Nekatere inovacije, ki smo jim priča, že uporabljamo in nam marsikaj olajšajo, spet druge pa šele vzbujajo naše zanimanje, da se vanje poglobimo. Mnoge so tudi ključne za ustvarjanje bolj trajnostne in povezane prihodnosti. Od prenosnih solarnih panelov do pametnih žarnic …

Izkoristite energijo sonca

Na kakšne načine vse lahko izkoristimo sončno energijo? Jo lahko izkoriščamo samo na domači strehi ali tudi na poti? Tech Trade Trzin odgovarja na to vprašanje s svojo široko ponudbo prenosnih solarnih panelov EZVIZ in Choetech. Prenosne solarne panele lahko uporabljate ne glede na to, kje ste – ali ste doma, na dopustu, na potovanju … Če želite preprosto zmanjšati svoj ogljični odtis, so njihovi solarni paneli idealna izbira. Z njimi enostavno zajamete sončno energijo in jo pretvorite v uporabno električno energijo za polnjenje vaših naprav.

Združite svoj solarni panel s prenosnimi baterijami ali »powerbanki« blagovne znamke Baseus in shranite nekaj energije, ki ste jo »pridelali«. Na potovanju vam lahko to še kako koristi, ko boste pri koncu z baterijo svojega pametnega telefona ali prenosnega računalnika. Zasnovani so za optimalno učinkovitost, kar zagotavlja zanesljivo oskrbo z energijo, kjerkoli se nahajate. Opremljeni so z napredno tehnologijo, ki omogoča hitro polnjenje in dolgotrajno zmogljivost. Če ste kdaj sredi dneva ostali brez baterije pametnega telefona, se vam z napolnjeno prenosno baterijo to ne more zgoditi, saj boste telefonu hitro povrnili moči. Zato ne razmišljajte in zjutraj vrzite v torbo prenosno baterijo – morda vam bo sredi dneva že prišla prav.

Brezžični polnilci za mobilne naprave

Za polnjenje mobilnih naprav pa imajo pri Tech Trade Trzin tudi brezžične polnilce. Že res, da priklapljanje kabla v telefon ni prav težaško delo, a ko se enkrat navadite na brezžično polnjenje, ga ne zamenjate več. Zakaj si ne bi življenja poenostavili, če si ga lahko. S preprostim postopkom polnjenja brez kabla boste lahko svoje telefone, tablice in druge naprave polnili hitro in brez težav. Brezžični polnilci Baseus so zasnovani tako, da zagotavljajo hitro in učinkovito polnjenje, obenem pa ohranjajo varnost in zanesljivost.

Polnilne postaje in kabli za električne avtomobile

Ni omembe elektrike brez električne mobilnosti in z njo povezanih rešitev. A v nasprotju s telefoni baterij električnih avtomobilov še ne moremo polniti brezžično. In če za polnjenje električnih avtomobilov, katerih je vse več, potrebujemo namenske polnilne postaje in kable, naj bodo ti kakovostni. Pri Tech Trade Trzin najdete oboje – tako polnilne postaje kot kakovostne kable. Njihovi strokovnjaki vam bodo nudili strokovne nasvete glede na vaše želje in potrebe. V svojem naboru imajo rešitve priznanih blagovnih znamk Digitus in Metron. S tehnološko naprednimi rešitvami, združljivimi z najnovejšimi modeli avtomobilov, vam omogočajo, da svoje vozilo polnite hitro, varno in zanesljivo.

Doma ali v podjetju boste lahko avtomobil brezskrbno polnili na visoko kakovostni polnilni postaji, s kabli pa se boste lahko brezskrbno odpravili n pot, saj boste vedeli, da imate vedno na voljo učinkovito možnost polnjenja.

Ideja za pametnejši dom ali zgolj igriv ambient

Ko smo že pri elektriki, še ideja za zaključek. Ustvarite si zametke pametnega doma s pametnimi žaricami EZVIZ. Dom bo v hipu pridobil nekaj novih lastnosti. Na daljavo ga boste lahko osvetljevali ali nastavili urnik prižiganja in ugašanja luči, ko vas ne bo doma. Tako boste ustvarili vtis, da je nekdo v hiši – in morebitne vsiljivce lahko prav to odvrne od tega, da bi si »malce pobliže ogledali« vaše domače prostore. Žarnice tudi sicer omogočajo prilagodljivo osvetlitev, ki jo lahko nadzirate preko aplikacije na vašem pametnem telefonu. S funkcijami, kot so prilagodljiva barvna temperatura, urniki osvetlitve in daljinski nadzor, boste lahko ustvarili vzdušje, ki ustreza vašemu razpoloženju in potrebam.

S Tech Trade Trzin je tehnološka prihodnost bolj dostopna kot kadarkoli prej. S svojo široko paleto izdelkov, ki sega od prenosnih solarnih panelov do pametnih žarnic, ponujajo rešitve, ki združujejo napredno tehnologijo, trajnost in udobje.

Več najdete na spletni strani www.techtrade.si (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TechTrade Trzin
Za več informacij so vam na voljo pri TechTrade Trzin
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TechTrade Trzin? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več