Monitorji
04.12.2014 14:28

Deli z drugimi:

Share

Od najmanjših detajlov do široke slike s Philipsovim 40 – palčnim 4K UHD zaslonom

Ultra Clear 4K UHD zaslon z ločljivostjo 3840 x 2160.
Od najmanjših detajlov do široke slike s Philipsovim 40 – palčnim 4K UHD zaslonom
Od najmanjših detajlov do široke slike s Philipsovim 40 – palčnim 4K UHD zaslonom

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za računalniške zaslone Philips, predstavlja novi 40 – palčni monitor z velikim zaslonom iz Philipsove linije 4K Ultra HD monitorjev. Model BDM4065UC prinaša štirikrat bolj jasno sliko ter štirikratno HD ločljivost, kar ob velikosti zaslona 40 palcev prinaša izjemno doživetje gledanja ter prikaz najmanjših detajlov slike in preciznost v vseh aplikacijah. Monitor se od drugih razlikuje po velikem namizju, ki uporabnikom omogoča hkratno uporabo večih aplikacij in oken, brez izgube uporabnega prostora.

40 – palčni prostor za delo

Prednosti novega 40 – palčnega Ultra Clear 4k UHD zaslona je povzel Thomas Schade, podpredsednik EMEA, MMD: „Nnovi Ultra Clear UHD monitor je zanimiv član 4K linije, ki dopolnjuje užitek 4K slike. Novi monitor je primeren tako za igranje iger, kjer bodo igralci uživali v občutku prostornosti, in posameznih detajlih, monitor je primeren tudi za upravljanje kompleksnih finančnih aplikacij in gledanje filmov.“

Štirikratna jasnost in povečana produktivnost s 4K UHD ločljivostjo

Ultra High Definition ponuja štiri krat višjo Full HD ločljivost in s 3840 x 2160 pik ima monitor kar štiri krat več pik na enako velikem delovnem prostoru. Na primer, fotografi, filmofili lahko tudi najmanjše detajle uživajo v popolni ločljivosti, novi 8 – bitni zaslon se lahko pohvali tudi s FRC globino, ki zagotavlja avtentičnost prikaza Ultra Clear slike.

Novi monitor pa ni namenjen izključno kreativcem, temveč tudi ostalim uporabnikom aplikacij, kjer se pričakuje velika produktivnost. Tako se zaslon lahko pretvori v izjemno doživetje gledanja za finančne strokovnjake, ki lahko pregledujejo dokumente v večih oknih in hkrati uživajo v pregledu nad celotno sliko. To je mogoče z uporabo Multi View pogleda, kjer se lahko prikazujejo štirje Full HD zasloni istočasno. Odličen prikaz tudi najmanjših podrobnosti pa omogoča VA panel tehnologija, ki zagotavlja brezhibno izkušnjo iz katerega koli zornega kota gledanja. Novi monitor je primeren tudi za tiste, ki jim primanjkuje prostora, saj ultra tanek dizajn omogoča tudi povezano uporabo dveh zaslonov, kar prinaša pravi panoramski pogled.

Vsestranska povezljivost

Novi 40 – palčni 4K Ultra HD zaslon je poseben tudi zaradi izjemne povezljivosti, kar poslovnim in domačim uporabnikom prinaša popolno svobodo. Novi monitor je mogoče priključiti na širok spekter virov, kar uporabnikom omogoča izjemno izkušnjo 4K Ultra HD prikaza slike na 40 – palčnem zaslonu. DisplayPort 1.2 in digitalni PC – to – Display omogočata prenos podatkov do hitrosti 10,8 Gbps, kar prinaša visoko hitrost osveževanja slike in prenos vsebin. K temu pripomore tudi MHL podpora, ki vsebine z mobilnih naprav prikazuje na velikem zaslonu in jih hkrati tudi polni. Tu sta še hitri USB 3.0 in HDMI 1.4, ki omogočata ogled digitalnih avdio in video signalov z računalnika ali drugega AV vira.

Novi Philipsov monitor bo kmalu na voljo po ceni 716,52 EUR.

Tehnične lastnosti – Philips 40 palčni monitor BDM4065UC

Vrsta LCD zaslona: VA LCD

Osvetljevanje zaslona: W-LED

Velikost zaslona: 39.56 palcev / 100.5 cm

Optimalna ločljivost: 3840 x 2160 @ 60 Hz

Vidni kot: 176º (H) / 176° (V), @ C/R > 20

Svetilnost: 300 cd/m²

Enakomernost svetilnost: 96% ~ 105%

Število barv: 1.07 milijard barv

PIP / PbP: PiP (2), PBP (4)

Povezljovost: USB: USB 3.0 x 4 + hitri polnilec

Vhodni signali: VGA (Analogni), DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI (digitalni, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)

Sync on Green

Avdio (Vhod/Izhod), PC audio vhod, izhod za slušalke RS232

Trajnostni razvoj: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, RoHS

Vas zanima več iz te teme?
Philips monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku