Računalništvo, telefonija
20.02.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

.. Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov ..
Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote
Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Zagotovo se vam je kdaj že zgodilo, da ste želeli na hitro natisniti kak dokument, ko pa ste na računalniku delo že zdavnaj opravili, ste nestrpno čakali, da svoje opravi še tiskalnik. Kadar se mudi, se nam zdi vsak trenutek še toliko bolj pomemben, zato je čas, da spoznate tehnologijo, pri kateri tiskalnik ob vklopu in prehodu iz stanja pripravljenosti ne potrebuje toplote za ogrevanje. Tako boste imeli vsak dokument natisnjen tako rekoč v trenutku.

Prihranite čas

Epsonova tehnologija brez toplote ne potrebuje toplote za ogrevanje pri vklopu ali prehodu iz stanja pripravljenosti. To pomeni, da lahko zagotovi hitrejši čas tiskanja prve strani v primerjavi z laserskimi tiskalniki, ki morajo za tiskanje predhodno segreti grelno enoto. Za razliko od toplotne brizgalne tehnologije, pri Epsonovi tehnologiji brez toplote ni treba čakati, da se črnilo med brizgi ohladi. To omogoča hitrejše tiskanje in znaten prihranek časa.

Porabite manj energije

Epsonova tehnologija brez toplote porabi manj energije kot laserska tehnologija, ker ne uporablja toplote za ogrevanje. Ker brizgalni tiskalniki nimajo grelne enote za segrevanje, to pomeni znatno manjšo porabo energije. In za razliko od toplotne brizgalne tehnologije Epsonova tehnologija brez toplote omogoča dosledno brizganje črnila, tako da lahko tiskalnik tiska s stalno visoko hitrostjo. Tako tiskalnik tiska krajši čas, kar posledično zmanjša stroške delovanja.

Zmanjšajte vpliv na okolje

Laserski tiskalniki imajo običajno več potrošnega materiala in v mnogih primerih zahtevajo redno menjavo bobna, prenosnega traka in grelne enote. Zahvaljujoč tehnologiji brez toplote naši brizgalni tiskalniki uporabljajo manj delov, ki jih je treba zamenjati, poleg tega za razliko od toplotnih tiskalnikov, naše tiskalne glave niso potrošni material. To zmanjša obremenitev okolja zaradi proizvodnje in recikliranja dodatnih virov.

Zmanjšajte posredovanja

Struktura brez toplote pri Epsonovih brizgalnih tiskalnikih pomeni, da je manj delov, ki se lahko pokvarijo, kar zmanjša potrebno posredovanje. Postopek brizganja črnila brez toplote pomeni, da se tiskalne glave ne poškodujejo zaradi toplote, kot se to zgodi pri toplotnih tiskalnikih, zato trajajo dlje. Posledično Epsonovi brizgalni tiskalniki ponujajo izboljšano zanesljivost in bistveno manj prekinitev delovanja.

Več najdete na fiteh.si (P.R.)


Prijavi napako v članku