Računalništvo, telefonija
31.12.2009 16:10
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ob začetku novega, se spomnimo starega

Ob začetku novega, se spomnimo starega
Ob začetku novega, se spomnimo starega

Leto 2009 je v veliki meri zaznamoval izid novega microsoftovega operacijskega sistema Windows 7, široka uporaba Netbookov in pametnih telefonov ali t.i. »mobilizacija«, brezmejno govoričenje o krizi in z njo povezani širok nabor raznoraznih razpisov (o tem bodo vedela več podjetja) in še bi lahko naštevali.

Če se ozremo na Računalniške novice in število ogledov posameznih novic hitro ugotovimo, da nas je precej skrbelo (in nas mogoče še?) kaj se bo zgodilo s podjetjem T2, vse pikantne podrobnosti o Windows 7, hitrostni ter varnostni testi brskalnikov, ter novosti s področja spleta in socialnih mrež.

Računalniške novice smo v 2009 korenito prenovili, tako revijo, kot tudi spletni portal, kjer smo povsod naleteli na topel sprejem s strani oseb, katerih mnenje šteje največ – vas, dragi bralci medija Računalniške novice.

Portal www.računalniške-novice.com je dobil privlačno web 2.0 obliko, s polnim pogonom so zaživele nove akcije in licitacije (avkcije) priljubljene računalniške in druge IT opreme. Portal je bogatejši za personalizirano vseebino v obliki widgetov, dodali pa smo tudi blog in galerijo slik ter implementacijo video dodatkov. Spletne novice so tako dobile vsebine vredno napredno komentiranje novic ter implementacijo in deljenje s socialnimi mrežami. Tudi IT forum Računalniških novic smo prenovili, dodali smo mu spletne igre, mesečne nagrade aktivnih forumašov pa so postale stalnica.

Tudi uredništvo Računalniških novic je dobilo nekaj novih ustvarjalcev, s katerimi se bomo še naprej trudili svet računalništva in IT novosti približati vsem – tudi Vam.

Veselo in pogumno v novo leto 2010…
Uredništvo Računalniških novic


Prijavi napako v članku