Računalništvo, telefonija
22.10.2020 21:54
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NT konferenca v obliki virtualnega NT Remote bo prava interaktivna virtualna izkušnja

NT konferenca v obliki virtualnega NT Remote bo prava interaktivna virtualna izkušnja
NT konferenca v obliki virtualnega NT Remote bo prava interaktivna virtualna izkušnja

Ob upoštevanju trenutne situacije ter z zavezo zagotavljanja zdravja in varnosti vseh NT konference, ki je bila načrtovana za november 2020, ne bo v predvidenem terminu in obliki, torej med 3. in 5. novembrom v Portorožu. Kar pa še ne pomeni, da je ne bo – NT konferenco namreč v njeni virtualni obliki pod imenom NT Remote organizatorji prinašajo k vam, in to z vsemi njenimi najboljšimi lastnostmi!

NT Remote, ki bo 24. in 25. novembra 2020, bo tokrat še bolj pester, zanimiv, predvsem pa interaktiven. Pripravljajo najaktualnejše vsebine z različnih področij, raznovrstne načine sodelovanja na v živo ali on-demand predavanjih, interaktivnih delavnicah in demo predstavitvah ter povezovanja z udeleženci in predavatelji v sklopu interaktivnih Q&As s predavatelji.


Kaj pa druženje in mreženje? Ne skrbite, interaktivna platforma jesenskega NT Remote vam bo na pameten način omogočila tudi to! Druženje in povezovanje na podlagi skupnih zanimanj, strokovne debate in reševanje dilem s strokovnjaki v video chatih in klepetalnicah, poslovni sestanki in sklepanje poslov na osnovi pametnega matchmakinga

NT Remote bo zabrisal meje med dejanskim in virtualnim ter predstavil povsem novo pametno virtualno izkušnjo.


Bodite na tekočem na spletni strani NT Remote, na družbenih kanalih ter se naročite na e-novičke.

Za več informacij pišite na e-naslov info@ntk.si ter se jim pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.


Prijavi napako v članku