Računalništvo, telefonija
25.11.2003 20:43
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novosti na platformi Lotus Workplace

Pri IBM-u so napovedali štiri nove izdelke iz serije Lotus Workplace, ki bodo uporabnikom omogočili dodajanje modularnih zmožnosti za sodelovanje – elektronska pošta, neposredno sporočanje in spletne konference – že obstoječim poslovnim namenskim programom in korporativnim portalom. Lotus Workplace prinaša celo serijo prilagodljivih in za portale pripravljenih sestavnih delov, ki jih je mogoče preprosto prirediti za specifične poslovne potrebe kot so poslovni nadzor in poročanje, prodaja ali upravljanje prodajne ekipe.

Novi izdelki Lotus Workplace:

IBM Lotus Workplace Messaging ponuja stroškovno učinkovit način razširitve dosega sporočilne infrastrukture preko celotne organizacije. Izdelek je mogoče preprosto povezati z raznimi sporočilnimi infrastrukturami, kot je denimo IBM Lotus Domino, kakor tudi s portali, brskalniki, odjemalci za elektronsko pošto, ki temeljijo na standardih ter drugimi izdelki iz družine Lotus Workplace.

IBM Lotus Workplace Team Collaboration združi sinhrone lastnosti neposrednega sporočanja in spletnih konferenc z asinhronimi lastnostmi spletnih skupinskih prostorov ter je ustvarjen za pomoč pri združevanju upravljanja informacijskih tehnologij in administracije, centralizaciji upravljanja IT ter posledično pripomore k zmanjševanju stroškov in zapletenosti uporabe pri končnih uporabnikih.

IBM Lotus Workplace Collaborative Learning je napreden sistem za upravljanje izpopolnjevanja, ki pripomore k poenotenju upravljanja vseh vrst izpopolnjevanja zaposlenih v organizaciji, od klasičnega v učilnicah, do programov e-izobraževanja, poenoteno pa je tudi upravljanje virov in učnih materialov, kar omogoča organizacijam izvajanje izpopolnjevanja na stroškovno učinkovit in hiter način.

IBM Lotus Workplace Web Content Management bo omogočal strankam hitro in preprosto ustvarjanje, objavo, upravljanje in arhiviranje spletnih vsebin znotraj intraneta podjetja, ekstraneta ali interneta.


Po eSuite prihaja Lotus Workplace…

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več