Odklop od tehnologije
30.05.2023 07:47
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NOVO: Ona-on.com priporočila – še hitreje do prave ljubezni s Tino & Lukom

Iskanje pravega partnerja ti bo odslej vzelo PRECEJ manj časa - osebna virtualna asistenta Tina & Luka na ona-on.com ti priporočata ustrezne kandidate. Preglej ONA-ON priporočila in spoznaj simpatije, ki ti ustrezajo na vseh pomembnih življenjskih področjih!
Foto: ona-on.com
Foto: ona-on.com

Iskanje pravega partnerja preko spleta lahko predstavlja velik izziv. Ko opraviš registracijo na ona-on.com, imaš naenkrat na voljo ogromno uporabnikov, ki so lahko potencialne simpatije. Kako med vsemi najdeš tiste, s katerimi se ujameš in imajo potencial, da z njimi razviješ kaj globljega kot le površinsko interacijo?

ONA-ON priporočila – zdaj še hitreje do prave ljubezni s Tino & Lukom

Spletni spoznavni servis ona-on.com je iskanje pravega partnerja še olajšal in pohitril s svojim naprednim algoritmom, ki na podlagi najpomembnejših kriterijev pri iskanju partnerja priporoča primerne kandidate zate!

Zakaj moraš uporabljati ONA-ON priporočila?

Osebna virtualna asistenta Tina & Luka ti odslej pošiljata primerne kandidate kar v e-poštni predal, njuno obvestilo o morebitni simpatiji pa prejmeš tudi znotraj ona-on klepeta in vidiš na časovnici znotraj ona-on.com.

Kako delujejo ONA-ON priporočila?

Želiš samo tiste res prave, ki bodo popolnoma ustrezali tvojim kriterijem? Ceniš kvaliteto pred kvantiteto? Ravno zato smo na ona-on.com prav zate razvili rešitev, da hitro in učinkovito najdeš pravo iglo v senu.

Priporočila najboljših kandidatov zate so rezultat algoritma iskanja idealnega partnerja na podlagi 20 letnih izkušenj parčkanja samskih.

Algoritem upošteva dvosmerno ujemanje profilov, skupne interese, kompatibilen fizični izgled in astrološko ujemanje. Ko je vse našteto izpolnjeno, ti virtualna asistenta Tina & Luka priporočita najboljšega kandidata / kandidatko zate.

Pri tem upoštevata še kopico ostalih lastnosti in relacij, ki so usmerjena v to, da so priporočila zares kakovostna in da je možnost, da se bo razvila simpatija zelo visoka.

Kaj moraš narediti, da lahko prejemaš ustrezne kandidate?

  • Registriraš profil – Začni kar TUKAJ.
  • Izpolniš svoj profil.
  • Določiš NATANČNE kriterije – Česa si želiš od partnerja?
  • Počakaš, da Tina & Luka poiščeta ustreznega kandidata zate.
  • Povabiš na zmenek. 😉

Redno preverjaj ona-on.com, mogoče pa te tam čaka tista prava ali tisti pravi!

Tinina & Lukova priporočila le ena v vrsti ONA-ON inovacij

V zadnjih letih se je na ona-on.com veliko dogajalo: od grafične prenove servisa do personalizirane časovnice, dvosmernega ujemanja profilov, uvodnih sporočil, uvedbe lastne virtualne valute Cekinčki. Kaj še pride?

Naslednja večja novost bo celovita predstavitev novega koncepta spletnega spoznavanja, ki bo zagotavljala, da samski popolnoma brez truda vzpostavijo stik in izmenjajo uvodna sporočila z zanje najboljšimi kandidati, ter se osredotočijo izključno na pogovore in zmenke.

Ne zamudi vseh novosti, ki ti iskanje prave ljubezni močno olajšajo – izkoristi brezplačen preizkus ona-on.com.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem ona-on.com.
Vas zanima več iz te teme?
ona-on.com


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več