Igre
03.02.2007 07:48
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novo nadaljevanje FlatOuta

Empire Interactive je najavil novo nadaljevanje igre FlatOut, ki bi naj na Xbox-u 360 izšla junija. Novi del, ki ga bodo zopet razvili pri Bugbear Entertainment, bodo izdelali povsem na novo – tako da bodo res izkoristili moč, ki jim je na voljo na 360-ici, pravijo. Na voljo bo 12 različnih avtomobilov (samo?) v pet enoigralskih in dveh večigralskih načinih, na voljo pa bo tudi dolpotegljiva vsebina preko Xbox Live (aha, zato torej tako malo avtomobilov …).
Ian Higgins iz Empire Interactive pravi, da je zelo navdušen nad dejstvom, da bodo nagradili ljubitelje serije FlatOut z novim nadaljevanjem (in ne nad tem, da si bo odebelil bančni račun?). FlatOut Ultimate Carnage, kot je v tem trenutku naslovljeno nadaljevanje, bo najboljša FlatOut igra doslej, obljublja. Ja, ja, stara pesem.
Če ste eden ljubiteljev serije, veste, da so FlatOut 2 izdali prejšnje leto in da je bil, čeprav je bila samo nadgradnja prvega dela, dokaj toplo sprejet pri kritikih in igralcih. Tisti, ki je niste igrali: FlatOut je dirkaška igra, osredotočena na blatno off-road dirkanje (čeprav so tudi cestne proge) z dodelano fiziko in zelo zabavnim poškodbenim modelom.
Čudi nas, da omenjajo samo Xbox 360, in upamo, da jo bodo izdali tudi za PC-je, kar je navsezadnje njena rojstna platforma.


Prijavi napako v članku