Poslovne rešitve
30.09.2022 19:11
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi panelni grelniki MILL tretje generacije

Se izogibate pametnih naprav, ker vas skrbi, da bodo vaše življenje zgolj otežile? Kar brez strahu! Predstavljamo uporabniku zelo prijazne panelne grelnike Mill tretje generacije z novo in izboljšano pametno tehnologijo.

Gospodinjstva za ogrevanje porabijo skupaj več kot 60 % vse električne energije. Pametni grelniki lahko pomagajo zmanjšati porabo električne energije za ogrevanje kar za 32 %! Z grelniki Mill z WiFi lahko prek pametnega telefona v celoti nadzorujete temperaturo ogrevanja in porabo električne energije. Z aplikacijo Mill lahko nastavite temperature, da se samodejno prilagodijo vašim dnevnim navadam, poleg tega pa lahko nadzorujete poljubno število grelnikov in/ali gospodinjstev. Ne glede na to, ali ste na poti ali doma, imate popoln nadzor nad bivalno temperaturo v hiši in porabo električne energije. To ni le marketinška puhlica: panelni grelniki Mill WiFi so resnično denarnici in okolju prijazni, ker porabijo manj električne energije.

Panelni grelniki Mill WiFi tretje generacije omogočajo še boljše bivalno udobje in večje energijske prihranke. Panelni grelniki Mill WiFi tretje generacije imajo novo programsko in strojno opremo za lažje povezovanje naprav, izboljšano varnost z možnostjo zaklepa in druge koristne tehnične funkcije, kot so posodobitve »po zraku« (OTA) in lokalni API Res. S temi nadgradnjami vam lahko zagotovimo naslednje funkcije:

Krmiljenje PID

Prvi in edini panelni grelniki s tehnologijo krmiljenja PID. Panelni grelniki Mill z WiFi tretje generacije so opremljeni s povsem novo in revolucionarno tehnologijo za optimalno toplotno ugodje. Tehnologija krmiljenja ogrevanja PID (Proportional – Integrated – Derivative) zagotavlja enakomernejše ogrevanje in konstantno temperaturo v prostoru. Ko je dosežena želena temperatura, grelniki zmanjšajo moč, namesto da bi se izklopili kot klasični grelniki.

Napovedno ogrevanje

Grelnik na podlagi vaših nastavitev v aplikaciji ve, kdaj začeti ogrevati, da bo v prostoru ob pravem času dosežena želena temperatura. Ta funkcija se imenuje »napovedno ogrevanje« in grelniki Mill sproti uravnavajo in prilagajajo temperaturo ogrevanja vašim potrebam. Če na primer želite, da bo ob 16. uri, ko se vrnete iz službe, vaš dom ogret na 23 stopinj, to vnesite v aplikacijo Mill, grelnik pa bo poskrbel za vse ostalo. Naši grelniki se naučijo, kako hitro/počasi temperatura v prostoru narašča/upada. Tako vam pri nastavljanju ni treba na slepo ugibati, hkrati pa preprečite nepotrebno porabo elektrike. Uporabniške nastavitve lahko optimizirate tudi glede na nihanja cene električne energije, saj je aplikacijo mogoče povezati z drugimi programi. Naši modeli tretje generacije so zasnovani tudi z izboljšano povezljivostjo WiFi. Nadgradnja strojne in programske opreme omogoča še lažjo samodejno povezavo Bluetooth z vašim omrežjem WiFi, ne glede na to, ali vaš usmerjevalnik uporablja frekvenco 2,4 GHz ali 5 GHz.

Skandinavsko oblikovanje

Panelni grelniki Mill so na voljo v dveh elegantno izčiščenih izvedbah, Invisible in Glass. Modeli Mill Invisible se s svojimi mehkimi, zaobljenimi robovi in nežno ukrivljeno sprednjo stranjo neopazno zlijejo s steno, tako da jih skorajda ne opazite. Modeli Mill Glass imajo ekskluzivno, sodobno stekleno sprednjo stran, ki elegantno dopolni vsak sodoben dom. Od jeseni 2021 so grelniki Mill Invisible na voljo tudi v zamolkli črni barvi, ki se odlično sklada s temnejšo notranjo opremo.

Dodatne funkcije grelnikov MIll z WiFi tretje generacije:

  • Grelniki so zasnovani za neslišno delovanje – elektronski regulator napetosti poskrbi, da pri višanju in nižanju temperature ni slišati klikanja.
  • Otroška zaščita – vklop v aplikaciji ali kar na grelniku.
  • Komercialni zaklep za lastnike stanovanj – vklop v aplikaciji ali kar na grelniku.
  • Funkcija odprtega okna – samodejni izklop grelnika ob odprtju okna; lahko jo aktivirate v aplikaciji ali kar na grelniku.
  • Prikazovalnik nadzorne plošče na dotik.
  • Lokalni Rest API vam omogoča upravljanje grelnikov z lastno rešitvijo za pametni dom.
  • Možnost, da Mill Sense za nadzor kakovosti zraka preglasi temperaturni senzor grelnika, kar omogoča natančnejši nadzor temperature.
  • Posodobitve OTA (Over the Air), ki omogočajo dodajanje novih koristnih funkcij v programsko opremo.

Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več