Telefoni
25.08.2017 06:45

Deli z drugimi:

Share

Novi iPhone z ogromnim polnilnikom?

Novi iPhone 8 naj bi za shranjevanje podatkov ponujal kar 512 gigabajtov prostora!
Novi iPhone 8 naj bi za shranjevanje podatkov ponujal kar 512 gigabajtov prostora!

Bolj kot se bližamo datumu predstavitve novega pametnega mobilnega telefona iPhone s strani podjetja Apple, več se o njem piše na svetovnem spletu. Čeprav gre tu večinoma zgolj za govorice, so poznavalci prepričani, da je v njih več resnice, kot se morda zdi na prvi pogled. Nove govorice o pametnem mobilnem telefonu iPhone 8 pa tokrat prihajajo s strani uporabnika spletnega portala Weibo s psevdonimom GeekBar, ki trdi, da je informacije o novosti pridobil neposredno od samega vira.

Uporabnik spletnega portala Weibo zatrjuje, da bo novi pametni mobilni telefon iPhone podjetja Apple opremljen tako z večjo količino sistemskega pomnilnika kot vgrajenega pomnilnika. Novost naj bi bila sicer na voljo v treh različicah, vse pa naj bi bile opremljene z enako količino sistemskega pomnilnika, pri čemer naj bi ta znašal tri gigabajte. Čeprav bo količina sistemskega pomnilnika manjša od večine vodilnih pametnih mobilnih telefonov Android, bo zaradi načina delovanja Applovega mobilnega operacijskega sistema iOS povsem zadoščala tudi za najzahtevnejša opravila.

Pametni mobilni telefon iPhone 8 se bo še posebej prikupil tistim, ki na pametnem mobilnem telefonu praktično hranijo vse, vključno z glasbo in filmskimi posnetki. Najzmogljivejša različica novosti naj bi bila namreč opremljena z vgrajenim pomnilnikom kapacitete 512 gigabajtov, kar naj bi bilo dovolj tudi za najzahtevnejše uporabnike. Pri tem naj bi podjetje Apple uporabilo pomnilnike podjetji Samsung in Hynix, medtem ko bodo cenejše različice opremljene s pomnilniki podjetji Sandisk in Toshiba.


Prijavi napako v članku