Telefoni
10.10.2011 15:15
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi iPhone 4S najuspešnejši doslej?

Je iPhone 4S že v vašem seznamu želja?
Je iPhone 4S že v vašem seznamu želja?

Apple je na začetku oktobra predstavil naslednika izjemno priljubljenega pametnega mobilnega telefona iPhone 4. Ker ta, razen zmogljivejšega procesorja in boljšega digitalnega fotoaparata, ni prinesel vidnejših izboljšav, so ga kritiki brez premisleka »raztrgali«. Nekateri so šli še celo tako daleč, da so ga označili za razočaranje na peto potenco.

Zlobni jeziki seveda niso računalnik na to, da ima Apple med uporabniki elektronskih naprav svojevrsten statusni simbol. To se je še predobro pokazalo pri novem pametnem mobilniku iPhone 4S. Čeprav ta ni bistveno boljši od njegovega predhodnika, ga je v prvih 12 urah prednaročilo kar neverjetnih pol milijona Američanov. Samo ameriški ponudnik storitev mobilne telefonije AT&T je v 12 urah prodal več kot 200 tisoč mobilnikov.

S tem je postalo kristalno jasno, da bo novi iPhone 4S zagotovo postal najhitreje in najbolje prodajani Applov mobilni telefon doslej. Predprodajne številke so presenetile celo podjetje Apple, saj bo začetna prodaja modela 4S zlahka presegla tisto iz lanskega poletja. Trenutek resnice za iPhone 4S bo nastopil 14. oktobra. Tedaj bo namreč novinec že naprodaj v ZDA, Franciji, Nemčiji, Japonski in v Združenem kraljestvu. Nekoliko kasneje bo na voljo še v 22 državah po svetu (vključno s Slovenijo). Z večjim številom ponudnikov in držav, kjer bodo tržili iPhone 4S, mnogi poznavalci že napovedujejo, da bo ta bržkone postal najbolj uspešen Applov mobilnik vseh časov.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku