Telefoni
18.08.2019 08:32

Deli z drugimi:

Share

Novi iOS 13 »pomotoma« razkril datum predstavitev novega telefona iPhone

Pametni mobilni telefon iPhone Pro naj bi bil namenjen najzahtevnejšim uporabnikom.
Pametni mobilni telefon iPhone Pro naj bi bil namenjen najzahtevnejšim uporabnikom.

Že pred časom so se na svetovnem spletu pojavile govorice o prihajajočem pametnem mobilnem telefonu iPhone XI (ali 11). Največja novost pri novincu naj bi bil sistem za zajemanje fotografij, saj naj bi bil sestavljen iz kar treh objektivov in slikovnih leč, postavljenih v “kvadrat”, saj bodo preveliki, da bi jih podjetju Apple uspelo razporediti horizontalno. Kot vse kaže bo novi iPhone predstavljen 10. septembra, saj nova poskusna različica prikazuje ikono koledarja, ki je postavljen na 10. dan v mesecu na torek, kar seveda ustreza datumu 10. septembra.

Od novega pametnega mobilnega telefona iPhone 11 se pričakuje veliko, predvsem pa naj bi bila novost opremljena še z nekoliko zmogljivejšo strojno opremo, ki bo lahko brez težav kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Za zahtevnejše uporabnike bo seveda najbolj zanimiv model iPhone 11 Pro, saj bo opremljen s tremi digitalnimi fotoaparati in bliskavico, ki bodo »zajeti« v ličnem kvadratnem steklenem ohišju črne barve.

Nekateri poznavalci pa nakazujejo na to, da bo model Pro pravzaprav nadomestil model Max, kar pomeni, da bo opremljen z nekoliko večjim zaslonom kot običajen iPhone 11. Več o novincih pa bomo seveda izvedeli šele, ko bodo ti po vsej verjetnosti 10. septembra uradno predstavljeni s strani podjetja Apple.


Prijavi napako v članku