Tablični računalniki
12.12.2012 13:36
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi HP poslovni hibrid – pripravljen za uporabo v 5 milisekundah

HP je razširil ponudbo tabličnih računalnikov za poslovno rabo z EliteBook Revolve - s prenosnim računalnikom, ki ga je moč zložiti v tablico.
Intel Rapid Start tehnologija, s pomočjo katere je pripravljen za uporabo v 5 milisekundah.
Intel Rapid Start tehnologija, s pomočjo katere je pripravljen za uporabo v 5 milisekundah.

HP je razširil svojo ponudbo tabličnih računalnikov za poslovno rabo in predstavil HP EliteBook Revolve – prenosni računalnik z zaslonom na dotik, ki ga je moč zavrteti in zložiti v obliko tabličnega računalnika.

HP EliteBook Revolve dovoljuje uporabnikom, da svoje delo ostalim pokažejo tako, da zavrtijo zaslon na dotik v njihovi smeri in računalnik zložijo v ultra-mobilno tablico s skupno težo 1,4 kg. Izdelek, ki je namenjen za uporabo v živahnih poslovnih okoljih, je predstavnik devete generacije tabličnih računalnikov družbe HP, ki jih je moč transformirati.

Z vgrajenimi najnovejšimi procesorji tretje generacije je Intel Core optimiziran za Windows 8, HP EliteBook Revolve pa ponuja neverjetno zmogljivost in obliko prenosnega računalnika ob priročni funkciji hitrega preoblikovanja v tablični računalnik z visoko ločljivim 11,6″ (HD) zaslonom na dotik.

Razveselila bosta tudi osvetljena tipkovnica v polni velikosti in opcijsko pisalo. Tudi pri materialih niso skoparili, vključno z Corning Gorilla Glass 2 zasteklitvijo zaslona, odporno na praske, in s celotno narejenim ohišjem iz magnezija. Od povezljivosti lahko omenimo 3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort in varen NFC za preprosto in varno delovanje na poti. Izjemnega, v smislu avtonomije in hitrosti, ga naredijo tudi poslovnim uporabnikom prilagojene komponente in SSD trdi disk z do 256 GB kapacitete ter Intel Rapid Start tehnologija, s pomočjo katere je pripravljen za uporabo v 5 milisekundah.

HP EliteBook Revolve bo v regiji EMEA na voljo predvidoma v marcu 2013, do takrat bodo znane tudi cene.

Vas zanima več iz te teme?
HP tablični računalniki

Prijavi napako v članku