Računalništvo, telefonija
11.03.2020 06:55

Deli z drugimi:

Share

Novi Apple Watch bo končno beležil delež kisika v krvi!

Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 naj bi prinesla kar nekaj uporabnin novosti!
Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 naj bi prinesla kar nekaj uporabnin novosti!

Pametna ročna ura Apple Watch je izdelana tako, da skuša zadovoljiti uporabnika na vseh možnih ravneh. Gledano iz splošnega vidika ji to tudi uspeva, še posebej, če govorimo o trenutni generaciji pametnih ročnih ur Apple Watch Series 5. Ta je namreč moderna, omogoča prilagajanje posamezniku in je opremljena z vsemi najnovejšimi pametnimi lastnostmi, ki si jih lahko želimo. Kljub temu pa pametna ročna ura lahko doseže zgolj toliko, kolikor ji dopuščata sama oblika, dodatki in zmogljivost strojne opreme.

To se pričakuje tudi od prihajajoče pametne ročne ure Apple Watch Series 6, ki bo temeljila tudi na novem operacijskem sistemu watchOS 7. Novost naj bi bila javnosti uradno predstavljena septembra letos, ta pa bo končno dobila kar nekaj funkcij, ki že dolgo obstajajo na pametnih ročnih urah Android. Ena od njih je sposobnost spremljanja kakovosti spanja., druga pa bo neprestano beleženje deleža oziroma nasičenosti kisika v krvi.

Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 naj bi omogočala tudi neposredno deljenje vsebin z drugimi uporabniki, na voljo pa naj bi bila celo funkcija starševskega nadzora. Ta bo staršem omogočala lažje nadziranje uporabe pametne ročne ure s stani svojih otrok, in sicer preko namenske aplikacije za pametni mobilni telefon iPhone. Več o pametni ročni uri Apple Watch Series in zmožnostih mobilnega operacijskega sistema watchOS 7 naj bi bilo razkrito junija letos, in sicer v okviru tradicionalnega Applovega dogodka WWDC 2020.


Prijavi napako v članku