Telefoni
05.05.2013 07:11

Deli z drugimi:

Share

Kaj lahko pričakujemo od gigantskega mobilnika Samsung Galaxy Note 3?

Najnovejše govorice o mobilniku Samsung Galaxy Note 3 prihajajo neposredno iz vira blizu telefonskega giganta, zato mnogi poznavalci verjamejo, da so verodostojne. Računalniški gigant naj bi novost ponudil v prodajo že konec poletja, k nam pa naj bi prispela v drugi polovici septembra.
Gigantski mobilnik Samsung Galaxy Note 3 bo naprodaj že konec poletja!
Gigantski mobilnik Samsung Galaxy Note 3 bo naprodaj že konec poletja!

Ker naj bi podjetje Samsung kmalu predstavilo težko pričakovani pametni mobilni telefon Galaxy Note 3, se spletne špekulacije o njem širijo kot za stavo. Najnovejše govorice pa prihajajo neposredno iz vira blizu telefonskega giganta, zato mnogi poznavalci verjamejo, da so te dovolj verodostojne, da jim gre verjeti.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 3 bo kot vse kaže nadvse zmogljiv, saj bo za preračunavanje podatkov uporabljal 8-jedrni procesor Exynos 5 Octa v navezi s tremi gigabajti sistemskega pomnilnika. Za tekoče prikazovanje grafičnih vsebin bo poskrbela 8-jedrna grafična kartica Mali-T658, medtem ko bo za zajem kakovostnih fotografij zadolžen digitalni fotoaparat ločljivosti 13-milijonov točk. Spletne videokonference bo mogoče opravljati preko kamere ločljivosti 2-milijonov točk ter zaslona s 5,9-palčno (15-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.920 X 1.080 točk.

Samsung Galaxy Note 3 naj bi se ponašal še z mobilnim operacijskim sistemom Android 5.0 Key Lime, prenovljenim grafičnim vmesnikom TouchWiz, kovinskim ohišjem in plastičnim zaslonom OLED. Računalniški gigant naj bi novost ponudil v prodajo že konec poletja, k nam pa naj bi prispela v drugi polovici septembra.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku