Telefoni
17.02.2010 13:02
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova trgovina z aplikacijami za uporabnike vseh mobilnih telefonov

Nova trgovina z aplikacijami za uporabnike vseh mobilnih telefonov
Nova trgovina z aplikacijami za uporabnike vseh mobilnih telefonov

Ericsson

je predstavil rešitev eStore, ki operaterjem omogoča preprosto vzpostavitev trgovine z aplikacijami za uporabnike mobilnih telefonov. Trgovina eStore bo že ob začetku delovanja nudila več kot 30.000 aplikacij, ki jih je mogoče prenesti na katerikoli mobilni telefon. Nekatere aplikacije bodo brezplačne, druge pa bodo lahko kupovali tako predplačniški uporabniki kot tudi naročniki, ki jih bodo lahko plačali skupaj z računom za telefonske storitve. Vsebine so na voljo za več tisoč modelov mobilnih telefonov, ob tem pa se stalno preverja združljivost aplikacij z najbolj priljubljenimi namenskimi in pametnimi telefoni, ki so na voljo na trgu.

»Trgovina eStore uporabnikom omogoča, da dostopajo do širokega nabora aplikacij, ne glede na to, kakšen mobilni telefon uporabljajo,« je povedal Jan Wäreby, višji podpredsednik in vodja poslovne skupine za multimedije v podjetju Ericsson. »Obenem se s tem tudi operaterjem odpira priložnost, da povečajo svoje prihodke.«

Trgovina eStore razvijalcem omogoča, da svoje aplikacije objavijo na posebni strani za razvijalce in končnim uporabnikom omogočijo preprost dostop. Trgovina pa ni namenjena le razvijalcem, saj jo lahko poleg razvijalcev izkoristijo tudi mediji, organizatorji dogodkov, podjetja in drugi lastniki vsebin, ki lahko uporabnikom omogočijo hiter dostop do svojih aplikacij.

Ericsson nudi široko paleto multimedijskih rešitev, ki so namenjene tako operaterjem kot tudi novim skupinam uporabnikov, med katere sodijo televizijske in radijske postaje ter medijska podjetja. Aplikacijske platforme ter rešitve za zagotavljanje storitev in upravljanje dohodkov v povezavi z odnosi s ponudniki vsebin in aplikacij Ericssonu omogočajo, da svojim strankam pomaga pri ustvarjanju vrhunskih ter prepoznavnih multimedijskih storitev. Primer tega pristopa so sistemi za obračunavanje storitev, ki danes podpirajo več kot milijardo naročnikov po vsem svetu.


Prijavi napako v članku