Računalništvo, telefonija
14.10.2016 10:10

Deli z drugimi:

Share

Nova programska oprema povečuje varnost in učinkovitost Epsonovih okolij za optično branje ter tiskanje

Epson Print Admin ustvarja zaščiten nadzor dostopa s tiskanjem na zahtevo, s čimer uporabniki racionalizirajo uporabniške procese, znižujejo stroške in spodbujajo odgovoren odnos do okolja.
Nova programska oprema povečuje varnost in učinkovitost Epsonovih okolij za optično branje ter tiskanje
Nova programska oprema povečuje varnost in učinkovitost Epsonovih okolij za optično branje ter tiskanje

Podjetje Epson razkriva, da z izdelkom Epson Print Admin stopa v svet programske opreme za upravljanje tiskanja. Ta strežniška rešitev malim, srednjim in velikim podjetjem omogoča izboljšanje zaščite dokumentov s preverjanjem pristnosti uporabnikov v napravah in prevzem nadzora nad njihovimi stroški tiskanja ter optičnega branja. Uporaba rešitve Epson Print Admin je intuitivna, izdelek pa zasnovan za enostavno upravljanje na daljavo, pri čemer gladko sodeluje z obstoječo arhitekturo in napravami, tako da je združljivost zagotovljena.


Stranke lahko to inovativno rešitev preskusijo z brezplačno licenco za največ dve napravi. Če jih potrebujete še več, so na voljo dodatne licence za eno, pet, 20 ali 50 naprav. Epson Print Admin uporabnikom omogoča izkoriščanje prednosti Epsonove nagrajene tehnologije brizgalnega tiskanja za podjetja. Zasnovana je tako, da podjetjem pomaga zmanjšati količino odpadkov, porabo energije, izpustov CO2 in ozona. Več o tem na spletnem mestu www.epson.eu/maketheswitch.

S preverjanjem pristnosti uporabniškega profila zaščitite naprave pred nepooblaščeno uporabo in ustvarite varno okolje za tiskanje, optično branje ter kopiranje. Ko je pristnost zaposlenih potrjena, lahko uporabljajo funkcije uporabniškega vmesnika po meri v združljivih napravah, zaradi česar za iskanje pravih funkcij porabijo manj časa in se bolj posvetijo delu.

Obvestila lahko nastavite tako, da opozarjajo uporabnike, naj tiskajo odgovorno. Tako lahko uporabnike takoj, ko začnejo ustvarjati tiskalno opravilo, opozorite, da naj po nepotrebnem ne tiskajo v popolnem barvnem načinu, v katerem bi potrošili preveč črnila. Vgrajena pravila za prihranek stroškov in delovni poteki za optično branje po meri, ki jih prikličete s pritiskom tipke, podjetjem zagotavljajo popoln nadzor nad dokumenti za tiskanje in optično branje.

Široka paleta poročil in analitičnih orodij zagotavlja popolno transparentnost, kar podjetjem omogoča prilagajanje njihovih pravil za tiskanje in uveljavljanje cenovno učinkovitih načinov tiskanja z majhno porabo. Rešitev omogoča tudi povsem preprost nadzor sredstev: stroške tiskanja spremljate in znižujete z dodelitvijo kod za zaračunavanje, s pomočjo katerih spremljate količino tiskanja na posameznem stroškovnem mestu.

Patrick Perrot, direktor razvoja tržišč pri podjetju Epson Europe, pravi: »Nadaljujemo uspešno strategijo zagotavljanja celovitih rešitev za podjetja. Poleg arhitekture Open Platform za poslovne brizgalne tiskalnike, rešitve za upravljanje več naprav, Epson Device Admin in upravljane storitve tiskanja za mala in srednje velika podjetja, Print365, smo razširili paleto tiskalnih storitev, ki podjetjem nudijo dodano vrednost z nižanjem stroškov in manjšim vplivom na okolje.«

Epson Print Admin je zdaj na voljo. Za več informacij se obrnite na lokalnega prodajalca Epson ali obiščite spletno mesto www.epson.eu/epa.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku