Računalništvo, telefonija
23.09.2010 18:44

Deli z drugimi:

Share

Nova programska oprema družbe IBM bo pomagala podjetjem izboljšati prepoznavnost na spletu

IBM je predstavil novo programsko opremo, ki bo podjetjem omogočila prenovo načina komunikacije s strankami prek spleta in mobilnih naprav. Programska oprema vključuje funkcionalnosti za analitiko, družabno mreženje in prodajo, ki pomagajo organizacijam pri ustvarjanju dinamične in interaktivne spletne izkušnje. S tem bi naj podjetja laže dosegla potrošnike in povečala pripadnost blagovni znamki.
Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK
Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK

Število transakcij, opravljenih prek spleta, raste z veliko hitrostjo. Danes kar osem od desetih potrošnikov kupuje na spletu vsaj dvakrat na teden. Podjetje ABI Research ocenjuje, da se bo do leta 2015 število teh transakcij povečalo kar za 40-krat, medtem ko se bo nakupovanje prek mobilnih naprav potrojilo vsako leto in naj bi do leta 2015 ustvarilo letni promet v višini 119 milijard dolarjev. Podjetja se pomembnosti spletne prodaje zavedajo, a imajo težave pri iskanju ustrezne spletne prisotnosti.

IBM je prepoznal to težavo in je zato razvil programski paket IBM Customer Experience Suite, ki bo podjetjem omogočil enostavnejši prehod na dinamično spletno platformo. Ta bo kupcem na voljo preko klasičnih spletnih brskalnikov in mobilnih naprav. Nova programska oprema podjetjem omogoča izvajanje zelo prilagojenih interakcij z analizo in prilagajanjem željam kupcem, njihovim vzorcem nakupovanja in obnašanju, z napravami, ki jih uporabljajo za dostop, ter lokacijo. V programski paket IBM Customer Experience Suite so vključene desetletne izkušnje družbe IBM pri zagotavljanju spletnih portalov in programske opreme za upravljanje spletnih vsebin za več kot 8000 organizacij po vsem svetu. Alistair Rennie, direktor oddelka IBM Collaboration Software, je prepričan, da lahko sodelovanje in družabno mreženje dramatično spremeni spletno navzočnost podjetij pri njihovem odnosu s strankami.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IBM SLOVENIJA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IBM SLOVENIJA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IBM SLOVENIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku