Telefonija
02.12.2005 08:40

Deli z drugimi:

Share

Nova mobilnika Nokia 6233 in Nokia 6234

Na dogodku Capital Market Days v New Yorku je Nokia predstavila dva nova mobilna telefona tretje generacije – Nokio 6233 in Nokio 6234. Oba mobilnika združujeta široke možnosti poslovne uporabe in zabavnih mobilnih vsebin in storitev.

Nokia 6233


Nokia 6233

Mobilni telefon Nokia 6233 je klasično oblikovan telefon, ki združuje tako poslovno uporabo kot zabavo. Mobilnik ponuja kamero z ločljivostjo 2 milijona pik, barvni zaslon QVGA (320 x 240), vgrajen digitalni glasbeni predvajalnik, stereo zvočnik in številne funkcije in aplikacije mobilne telefonije tretje generacije. Dopolnjuje ga elegantno ohišje z dodatki iz nerjavečega jekla in izboljšana struktura menija.

Telefon Nokia 6233 je eden najmanjših mobilnikov UMTS iz palete mobilnikov Nokie. Sledi smernicam, ki jih je predstavil predhodnik Nokia 6230i – klasična oblika, bogate funkcije in uporabniku prijazen vmesnik. Narejen je na platformi serije 40 (tretja verzija), podpira najnovejše tehnologije in standarde sporočil, brskanja, glasbe in videa.

Telefon Nokia 6233 ponuja poslovnim uporabnikom pripravno mobilno pisarno. Uporabniki bodo vedno na tekočem s sestanki, vpisi v imenik bodo vedno dopolnjeni, saj je mogoče Nokio 6233 enostavno sinhronizirati prek SyncML. Za neposredno tiskanje posnetih fotografij ali povezavo z dodatno opremo, kot so slušalke in avtomobilske rešitve, ponuja Nokia 6233 brezžično tehnologijo Bluetooth.

Razen za poslovno uporabo pa telefon Nokia 6233 poskrbi tudi za zabavo in kratkočasje. Storitve tretje generacije omogočajo pretakanje avdio in video vsebin, uporabniki pa lahko nalagajo tudi najnovejše poslovne in športne novice, igre, videe in melodije zvonjenja MP3 ali AAC. Ljubitelji glasbe lahko telefon povežejo s slušalkami in poslušajo najljubšo glasbo naloženo na telefon, ki ponuja režo za pomnilniško kartico microSD do 1 G.

Telefon Nokia 6233 je združljiv tudi z najnovejšim mobilnim držalom Nokia CR-56. Držalo ponuja vgrajeno anteno za izboljšan sprejem, združljivost z avtomobilskimi rešitvami Nokia, hkrati pa polni tudi baterijo telefona, ko je le-ta nameščen v držalu.

Nokia 6234


Nokia 6234

Novi mobilni telefon Nokia 6234 ponuja kamero z ločljivostjo 2 milijona pik z 8-kratno povečavo, zaslon QVGA (320 x 240), digitalni glasbeni predvajalnik, stereo zvočnik in številne funkcije ter aplikacije, ki ponujajo ugodnosti tretje generacije mobilne telefonije.

Nokia 6234 bo na voljo v ekskluzivnih paketih Vodafone širom sveta. Ker je namenjen uporabnikom mobilnega operaterja Vodafone, ponuja telefon Nokia 6234 široko paleto specifične programske opreme in dodatkov. Ti vključujejo ekskluzivne grafike, besedila menija in teme, ki so del značilnega in enostavnega uporabniškega vmesnika Nokia.

Nokia 6234 ponuja impresivno glasbeno doživetje prek vgrajenega zvočnika s 3D zvočnimi efekti in slušalkami. Podpora pomnilniški kartici microSD do 1GB omogoča uporabniku, da si na telefon naloži impresivno glasbeno zbirko po svojih željah.

S pomočjo tehnologije Bluetooth je mogoče enostavno prenašati posnete fotografije in neposredno tiskati na združljivem tiskalniku ter se povezati s širokim izborom dodatne opreme, slušalk in avtomobilskih rešitev.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več