Dodatki za računalnike
27.02.2024 06:30
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova mobilna baterija Anker 3-v-1 vas nikoli ne bo pustila na cedilu

Mobilna baterija Anker 3-in-1 Power Bank lahko shrani do 5.000 miliamper ur električne energije. Njena posebnost pa je podpora za kar tri različne načine polnjenja.
Foto: Anker
Foto: Anker

Podjetje Anker združuje strokovnjake iz številnih vodilnih tehnoloških podjetij, ki skupaj prispevajo k dosegu tega cilja. Najnovejši rezultat tega pa je nadvse zanimiva dodatna mobilna oziroma prenosna baterija. Tu gre za mobilno baterijo Anker 3-in-1 Power Bank, ki bo brez težav navdušila tudi najzahtevnejše poslovne uporabnike.

Mobilna baterija Anker 3-in-1 Power Bank lahko shrani do 5.000 miliamper ur električne energije. Njena posebnost pa je podpora za kar tri različne načine polnjenja. Ta namreč ponuja USB vrata s polnilno močjo do 30 vatov, podporo za polnjenje preko vmesnika Fusion ter ima celo vgrajen kabel USB-C za hitro in brezskrbno polnjenje mobilnih naprav.

Ohišje novinca je izdelano iz kakovostnega materiala, izhodna moč polnjenja pa bo vedno prilagojena napravi, ki jo polnimo. Največja električna polnilna moč pa kot že omenjeno znaša 30 vatov. Prenosna baterija Anker 3-in-1 Power Bank je seveda združljiva z bogato paleto mobilnih naprav, vključno z digitalnimi kamkorderji. Podjetje Anker je seveda poskrbelo še za vse ustrezne zaščite, zato so skrbi za varnost povsem odveč.

Hitrost polnjenja mobilnih naprav bo seveda odvisna od njih samih. Ko je prenosna baterija Anker 3-in-1 Power Bank priključena v omrežje lahko nudi do 30 vatov moči, v načinu mobilne baterije pa njena moč znaša 22,5 vatov. Novost je za nameček nadvse kompaktna, saj meri le 83 x 50 x 31 milimetrov in tehta manj kot 200 gramov. Prenosna baterija Anker 3-in-1 Power Bank je že naprodaj preko spletne prodajalne Amazon, njena maloprodajna cena pa je postavljena na zgolj preračunanih 36,8 evrov. Novost naj bi kmalu zašla tudi na evropski trg.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
mobilne banke


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več