Računalništvo, telefonija
16.03.2015 18:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitech G: Nova miška za igre

Logitech G303 Daedalus Apex se ponaša z našim najboljšim optičnim senzorjem za maksimalno natančnost sledenja.
Logitech G: Nova miška za igre
Logitech G: Nova miška za igre

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), vodilni inovator periferije za igre, je predstavil svojo najnovejšo miško za igre Logitech G, Logitech® G303 Daedalus Apex Performance Edition. Zasnovana je na podlagi povratnih informacij s strani navdušencev nad igrami ter e-športne skupnosti in vključuje ekskluzivno Logitechovo tehnologijo optičnih senzorjev Delta Zero™ za natančno ciljanje ter sistem gumbov s kovinskimi vzmetmi v lahki, kompaktni obliki.

»Skupnost nam je jasno sporočila, da želi kombinacijo lahke simetrične zasnove miške G302 in enkratnega senzorja miške G502,« je povedal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor Logitechovega poslovanja za igre. »S to povratno informacijo smo ustvarili miško, ki je uglašena in testirana s strani profesionalnih igralcev. Tako smo zagotovili izboljšano natančnost, udobje in zmogljivost. Zato smo po vaši zaslugi ustvarili enkraten izdelek.«

Logitech G303 se ponaša z enim izmed najbolj naprednih optičnih senzorjev na voljo v miškah za igre danes in odseva Logitechovo trajno predanost uporabljanja znanosti za oblikovanje izdelkov, ki igralcem pomagajo zmagovati. Logitech G303 poleg tega vključuje prilagodljivo barvo RGB in jakost osvetlitve ter se tako ujema z vašim stilom, sistemom ali okoljem.

»G303 Daedalus Apex nam daje opazno prednost,« je povedal Sean »sg@res« Gares iz ekipe Cloud9, CS:GO. »Ta miška nudi udoben občutek z lahkim obojeročnim prijemom.«

Napreden optični senzor

Ta zmogljivostno usmerjena miška je opremljena z Logitechovim najboljšim optičnim senzorjem za maksimalno natančnost sledenja. Naša ekskluzivna tehnologija za optične senzorje Delta Zero minimizira razlike v natančnosti, povezane s hitrostjo, bolj splošno znane kot miškin pospešek, kar se odraža v izboljšani natančnosti in natančnem ciljanju. S kombinacijo velikanskega razpona DPI od 200 vse do 12.000 in ničelnega glajenja miška prinaša neprimerljivo zmogljivost pri sledenju in odzivnosti ter sledi gibanju s hitrostjo 300 palcev na sekundo. Optični senzor je mogoče tudi naravnati za doseganje optimalne dvižne razdalje in maksimalnih hitrosti sledenja na katerikoli igralni podlagi, tako da imate lahko vedno na voljo najboljšo možno odzivnost sledenja.

Zmogljivostna zasnova

Miška Logitech G303 prinaša skrajno natančnost, odzivnost in zmogljivost v obliki, ki je lahka, kompaktna in trpežna. Ekskluzivni sistem kovinskih vzmeti Logitech G zmanjša povratni čas, kar se odraža v izboljšani odzivnosti gumbov in občutku. Poleg tega sta levi in desni gumb testirana za 20 milijonov klikov, kar ustreza dvema letoma vaje vrhunskega profesionalnega igralca iger po deset ur na dan, tako da lahko mirne vesti igrate ure in ure.

Prilagodljiva osvetlitev RGB

Za kar največjo vizualno privlačnost polna osvetlitev RGB miške Logitech G303 na vašo podlogo za miško projicira svetlobo in se lahko prilagodi po paleti do 16,8 milijona barv. Svoji miški lahko vdahnete življenje z dihajočimi vzorci luči ali pa osvetlitev nastavite na spalni način, ko svojega sistema ne uporabljate.

Cena in razpoložljivost

Za miško Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition se pričakuje, da bo v ZDA in Evropi na voljo v začetku marca 2015, in sicer po predlagani maloprodajni ceni 69,99 evra.

Za več informacij obiščite gaming.logitech.com ali blog.


Prijavi napako v članku