Digitalizacija
16.06.2021 15:07

Deli z drugimi:

Share

V 10 minutah do odprtja novega osebnega računa

Digitalizacija je zajela tudi bančništvo. V letu popolnega zaprtja so bili analogni procesi popolnoma ohromljeni in v ospredje so stopili digitalni procesi.
Spletna in mobilna banka Nove KBM vam omogočata popoln nadzor nad svojimi financami kar iz udobja svojega doma.
Spletna in mobilna banka Nove KBM vam omogočata popoln nadzor nad svojimi financami kar iz udobja svojega doma.

Mobilno in spletno bančništvo nista nova pojava, a sta pridobila na pomembnosti v času globalne pandemije, ki je dodatno pospešila njun razvoj. Tradicionalna bančna metoda obiska poslovalnice v zadnjem letu marsikomu ni bila na voljo ali pa ni bila privlačna izbira. Tako kot ostale institucije, so tudi banke morale prilagoditi svoje urnike in načine dela. Ne preseneča dejstvo, da je v tem času veliko bančnih komitentov izkoristilo možnosti digitalnega bančništva. Covid-19 je pospešil uporabo digitalnih platform tudi med tistimi, ki so nekoliko slabše digitalno podkovani. Tudi ti uporabniki so ugotovili, da orodja niso zastrašujoča, kot so sprva mislili. Vsi pomisleki o priročnosti in varnosti so se razblinili.

Digitalni prihodnosti so se pridružili tudi pri banki Nova KBM, kjer so prednosti digitalnega bančništva, torej enostavnost, hitrost, dostopnost, funkcionalnost, varnost, nadzor in kontinuirane nadgradnje, integrirali v njihovo mobilno in spletno banko.

Preklopite na digitalno poslovanje

Vse kar potrebujete je pametna naprava, bodisi računalnik ali pametni telefon ter aktivirana spletna banka Bank@Net ali mobilna banka mBank@Net. Prva banka na slovenskem trgu, ki vam z uporabo mobilne banke omogoča odpiranje računa iz udobja svojega doma s pametnim telefonom v vsega 10 minutah. Uslugo boste naredili sebi in svojim najbližjim, saj boste prihranili čas vožnje, čakanja v vrsti in podpisovanja dokumentacije. Enostavno vzamete v roke pametni telefon, skozi celoten proces pa vas bo vodil prijazen uporabniški vmesnik mobilne aplikacije:

  • prenesite mobilno banko mBank@Net in sledite navodilom,
  • vnesite zahtevane podatke,
  • izberite osebni račun, račun za mlade ali Paket Komplet
  • in takoj lahko začnete uporabljati mBank@Net.

Vaši pametni telefoni in računalniki so vam vedno na voljo, kar vam omogoča 24-urni dostop do urejanja računa in vašega bančnega poslovanja. Preverite lahko stanje, prenesete sredstva, uporabite Nakaži mi, pregledate promet na računu ali karticah, sklenete in spremljate kredit ali naložbe, nastavite opozorila in še več. Gotovinsko plačevanje je stvar preteklosti. Grožnje seveda obstajajo povsod. Nova KBM se je z varnostno problematiko spoprijela z biometričnim preverjanem identitete, varnostnim SMS obveščanjem in večstopenjsko zaščito. Vaše transakcije in finance so varne in pod vašim nadzorom.

NKBM_WEBphoto_SiM-1_1750x650_SAJ_v2-2
Z mBank@Net si boste prihranili vožnjo do poslovalnice in čakanja v vrsti. Ostanite doma na varnem in upravljajte z računom prek mobilne banke.

Spletno in mobilno bančništvo ponuja veliko več možnosti plačil. Lahko se odločite, da boste plačevali prek pametnega telefona ali računalnika. Digitalni svet ponuja številne pomembne koristi, ki olajšajo življenje in vam omogočijo, da postanete boljši skrbniki svojih financ. V širšem obsegu lahko nova tehnologija vodi nove finančne, družbene in ekonomske spremembe. Že zdaj pa je moč opaziti, da se je finančna pismenost povečala tudi po zaslugi digitalnega bančništva.

Prilagojeni bančni računi za vse komitente

V 10 minutah ste odprli nov osebni bančni račun ali Paket Komplet. Kaj pa zdaj? Z osebnim računom prejmete ekskluzivne ugodnosti pri izbranih partnerjih banke ob plačevanju z debetno kartico Visa. V vseh poslovalnicah banke, na poštah v Sloveniji in bankomatih Nove KBM lahko brezplačno dvigujete gotovino. Uporabljate lahko mobilno denarnico mDenarnic@ in FLIK, s katerima lahko brezplačno nakazujete ali prejemate denar od svojih najbližjih.

NovaKBM_mDenarnica_1750x650-uk3
Mobilna denarnica mDenarnic@ vam omogoča hitro, varno in sodobno plačevanje z mobilnim telefonom.

Imate doma osnovnošolca? Dijaka? Ste sami še študent? Prek brezplačne mobilne in spletne banke boste lahko tudi za vaše najmlajše brez skrbi. Tisti nad 15 let lahko kot stranke Nove KBM sami aktivirajo mBank@Net in tako sami upravljajo s svojimi prihranki, štipendijami, žepninami in ostalimi prilivi. Lahko ste brez skrbi, saj je vodenje popolnoma brezplačno. Starejši od 18 let, dijaki ali študenti lahko z novim računom, odprtim v le 10 minutah, preko aplikacije dobite tudi brezstično kartico, ki vam poleg enostavnega plačevanja omogoča še brezplačne dvige na bankomatih Nove KBM ter 5 mesečnih dvigov v državah Evropske unije.

S Paketom Komplet boste imeli dostop do zmagovalne kombinacije storitev. Ta vključuje vodenje osebnega računa, do katerega lahko dostopate prek spletne in mobilne banke, neomejeno število ne-nujnih plačilnih nalogov do 50.000 evrov, nižjo obrestno mero za stanovanjske kredite, izredni limit do 8.500 EUR brez stroškov odobritve in druge ugodnosti.

Za še več informacij o mobilni ali spletni banki Nove KBM obiščite njihovo spletno stran nkbm.si ali pa si s prenosom aplikacije mBank@Net odprite račun in iz prve roke spoznajte sodobno digitalno bančništvo.

Vas zanima več iz te teme?
Nova KBM mobilne banke spletne banke

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več