Igre
14.04.2021 15:00
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova igra WRC 10 vas bo popeljala skozi 50-letno zgodovino reli dirkanja

Medtem ko se FIA Svetovno prvenstvo v reliju (WRC) pripravlja na praznovanje svoje 50. sezone, NACON in razvojni studio KT Racing predstavljata WRC 10, najnovejši del uradne video igre prvenstva.
WRC 10 vas bo popeljal skoz ključne trenutke zgodovine reli tekmovanja.
WRC 10 vas bo popeljal skoz ključne trenutke zgodovine reli tekmovanja.

Gradili so na uspehu prejšnje različice WRC 9, ki še vedno dnevno gosti več kot 200.000 posebnih prog. Francoski studio in založnik dodaja vrsto izboljšav in novih funkcij za to različico ob tej jubilejni obletnici. Z WRC 10 boste podoživeli najintenzivnejše trenutke prvenstva, od leta 1973 do danes! NACON, ki je v zadnjih letih postal vodilni studio za objavljanje dirkalnih iger, bo v prihodnjih dneh objavil dodatna presenečenja in napovedi.

50 let reli dirkanja

Ob praznovanju 50 obletnice tekmovanja WRC 10 ponuja edinstveno različico, polno novih funkcij in norih dirkalnih trenutkov. Poseben način dirkanja vas bo popeljal skozi zgodovino, kjer boste podoživeli 19 ključnih trenutkov, ki so zaznamovali tekmovanje. Te zahtevne posebne steze preizkušajo spretnosti voznikov z dodatnimi pogoji in izzivi, ki so zaznamovali določeno obdobje. Vozili boste na šestih zgodovinskih reli stezah, vključno z legendarnim relijem Acropolis (Grčija) in San Remo (Italija), z več kot 20 najbolj znanimi WRC reli avtomobili: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota in drugi. Z največ vsebine do sedaj bo WRC navduševal oboževalce s poklonom 50-letni zgodovini reli dirkanja.

PS5_WRC10_3D_PEGI_TOYOTA
WRC 10 bo na voljo na osebnih računalnikih in na vseh priljubljenih konzolah.

Še bolj poglobljeno

Fizika, ki so jo kritiki in vozniki že pohvalili v WRC 9, je bila še izboljšana, tako da igralcem ponuja še bolj realistično izkušnjo. Posebno pozornost so dobile funkcije za nadzor aerodinamičnih sil, pospeškov in zaviranja na vseh površinah, tako da WRC 10 poustvarja vedno bolj natančne in intenzivne vozne občutke. Predelali so tudi celotno avdio izkušnjo, ki vas bo potopila v svet reli dirkanja. Občutili boste surovo moč reli avtomobilov, kot da dejansko sedite v njem.

Ustvari svojo ekipo

Izjemno priljubljen način igranja Kariera je bil izboljšan z novim urejevalnikom uniform in ekipnih barv, s katerim boste lahko ustvarili svojo ekipo. Zdaj lahko prvenstvene avtomobile obarvate s svojimi zaščitnimi barvami in tako dopolnite zbirko 52 uradnih ekip sezone 2021. Sprejmite izziv s svojo ekipo!

Dobili smo prvi vpogled v naslovnico igre, kjer je francoski studio združil moči s svetovno znanim oblikovalcem plakatov Automobilist.com.

WRC 10 ponovno spreminja dirkalno izkušnjo reli simulatorja! Zaključite sezono 2021 na najvišji stopnički in podoživite najintenzivnejše trenutke za volanom ikoničnih avtomobilov, s katerimi boste proslavili 50 let tekmovanja.

  • 6 zgodovinskih reli stez, med njimi Akropola, San Remo, Nemčija, Argentina …
  • Več kot 20 legendarnih avtomobilov, med njimi Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota …
  • 4 povsem nove steze: Estonija, Hrvaška, Belgija in Španija
  • 52 uradnih ekip sezone 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)

WRC 10 bo na prodajne police izšla 2. septembra 2021 na PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC in kasneje tudi na Nintendo Switch™.

Dodajte WRC 10 na svoj Steam seznam želja: https://store.steampowered.com/app/1462810

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger Dirkalne igre

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku