Telefonija
14.09.2006 10:07

Deli z drugimi:

Share

Nokia 6085 – eleganca in enostavna uporaba

Nokia je predstavila nov preklopni telefon Nokia 6085, ki ponuja vgrajeno kamero in bo na voljo po dostopni ceni. Nov mobilnik je enostaven za uporabo, ponuja najnovejše tehnologije in je sodobno oblikovan.

Nokia je pred kratkim naredila obširno študijo med uporabniki mobilnih telefonov, v kateri se je izkazalo, da uporabniki v Evropi želijo mobilnik, ki ponuja napredne tehnologije, vendar je enostaven za uporabo v vsakdanjem življenju. Takšen telefon je nedvomno Nokia 6085, saj ponuja sodobno obliko, enostavno strukturiran meni in napredne tehnologije po ugodni ceni.

Elegantno oblikovane linije telefona, priročna tipkovnica in prirejena struktura menija zagotavljajo resnično enostavno uporabo telefona Nokia 6085. Zunanja oblika je dopolnjena s črno barvo, ki je mehka na dotik, dopolnjujejo pa jo tudi posebni kromirani dodatki. Nov mobilnik bo poleg črne na voljo v svežih trendovskih barvah, kot so peščeno zlata, kraljevsko roza in modro-siva.

Mobilnik ponuja notranji zaslon z 262.000 barvami, modro obarvani zunanji zaslon pa izpisuje klice, uro in stanje baterije. Funkcije telefona dopolnjuje vgrajena kamera z video snemalnikom, s katerim je mogoče priročno ujeti vse zanimive trenutke vsakdanjega življenja. Za ljubitelji glasbe je na voljo glasbeni predvajalnik in podpora brezžičnim slušalkam za stereo zvok.

Podatke, kot so slike in video posnetki, je mogoče shraniti na pomnilniško kartico microSD do 2 GB, ki se namesti v posebno režo. Brezžična povezava Bluetooth pa poskrbi za enostavne komunikacije med napravami in še poenostavi sinhronizacijo telefona z združljivim računalnikom. Sicer pa mobilnik podpira sporočila MMS, zvočna sporočila Nokia Xpress, e-pošto, funkcijo PG (pritisni in govori) in ponuja napredno brskanje z brskalnikom XHTML ter hitre podatkovne povezave prek tehnologije EDGE.

Ostale funkcije:
” Povezovanje s pomočjo tehnologije Bluetooth ali priključka USB
” Glasovni ukazi, diktafon, zvočnik za prostoročno telefoniranje
” Macromedia Flash Player 2.0
” Brskalnik XHTML

Mobilnik Nokia 6085 bo na voljo v zadnjem četrtletju tega leta.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

Minifilm d.o.o.

Mala ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 730 865, 05 90 64 668
Pisarne brez papirja in digitalizacija dokumentov postajajo nekaj vsakdanjega za vse vrste poslovanja. Podjetja mrzlično iščejo enostavne načine za shranjevanje in zaščito kritičnih ... Več