Avtomoto
Življenjski slog
26.11.2023 10:00
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Niubility B14S – zmogljiv električar za zabavno mestno vožnjo

E-kolo Niubility B14S združuje napredno tehnologijo in praktično zasnovo za sodobno urbano vožnjo. Opremljeno je z močnim 400W brezkrtačnim motorjem, ki zagotavlja učinkovito in zmogljivo vožnjo. Ta motor je ne le lahek, ampak tudi zagotavlja dolgotrajno delovanje, nizko raven hrupa in dobro stabilnost.

E-kolo poganja močna 48V 15,1Ah baterija. Cilindrična baterija ima kapaciteto 8,7ah, medtem ko ima baterija v obliki kotlička kapaciteto 6.4ah. Baterija je popolnoma vodoodporna in odporna na prah, kar zagotavlja zanesljivo in varno vožnjo. Z e-kolesom lahko prevozite do 60 km v čisto električnem načinu in impresivnih 70 km v načinu pomoči pri vožnji, kar Niubility B14S naredi za idealno izbiro za vsako avanturo.

Oblikovanje okvirja kolesa je lahko in praktično, pri čemer se posebna pozornost posveča udobju vožnje. Primerno je predvsem za mestno rekreacijo in kratke razdalje, kar prinaša izboljšano hitrost in učinkovitost. Kolo je enostavno za uporabo, ne glede na to, ali so uporabniki starejši, otroci ali ženske, in se izkaže za zelo praktično v vsakodnevni uporabi.

Med dodatnimi funkcijami e-kolesa izstopa pameten LCD zaslon, ki prikazuje hitrost, prevoženo razdaljo, položaj prestave, stanje in realnočasovni pogled. Ta funkcija vam omogoča, da spremljate delovanje kolesa in izboljšate svojo vožnjo.

14-palčne pnevmatike zagotavljajo gladko vožnjo, saj so zasnovane za obvladovanje večine mestnih cest in hitrostnih ovir. Odporna površina proti obrabi in zdrsavanju zagotavlja stabilno, varno ter udobno vožnjo.

E-kolo Niubility B14S ima mehansko disk zavoro na sprednjem in zadnjem kolesu, ki zagotavlja hitro odvajanje toplote in samodejno prekinitev napajanja v primeru nujnosti. Zavora zagotavlja učinkovito in gladko zaviranje ter večji nadzor in varnost na cesti.

Za udobno vožnjo poskrbi sprednje vzmetenje in zadnje blaženje udarcev. To blaženje zmanjšuje vpliv neravnin in zagotavlja bolj udobno vožnjo. Ne glede na to, ali raziskujete gorske poti ali se vozite po mestu, bo to vzmetenje zagotovilo prijetno vožnjo.

Baterija e-kolesa je snemljiva, kar omogoča polnjenje doma ali kjerkoli drugje, kar je še posebej priročno in fleksibilno. Snemljiva baterija prav tako nudi dodatno varnost, ko e-kolo pustite brez nadzora, saj preprečuje krajo ali vandalizem.

Na splošno Niubility B14S predstavlja odlično izbiro za vse, ki iščejo zmogljivo, varno in praktično e-kolo za mestno vožnjo in vsakodnevne avanture.

Z akcijsko kodo F7WQ68 je lahko e-kolo Niubility vaše za ugodnih 494 €. Na spletni strani Gogobest lahko trenutno izkoristite tudi popuste na črni petek. Pri nakupih nad 800 € boste samodejno dobili še 50 € popusta, nad 1000 € 100 evrov popusta, pri nakupih nad 1500 € pa kar dva stotaka popusta.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več