Tiskalniki in skenerji
11.06.2021 13:52
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nikoli brez črnila: HP Instant Ink na voljo tudi v Sloveniji

Pametna, priročna in trajnostna rešitev Instant Ink modernizira vašo izkušnjo tiskanja na domu in hibridnega tiskanja z naročniško storitvijo.

Storitev Instant Ink omogoča neprekinjeno tiskanje za posameznike in družine, ki delajo, ustvarjajo ali se učijo od doma, in sicer tako, da zazna nizko raven črnila v kartuši ter samodejno pošlje zahtevek za novo kartušo, preden črnilo v celoti poide. HP Inc. je zdaj najavil širitev svoje hitro rastoče storitve naročnine na črnilo, ki je sedaj na voljo na skupno 35 trgih, vključno s Slovenijo.

»Že več kot leto dni lahko opazujemo rušenje kulturnih in tehnoloških ovir, ki so preprečevale delo in učenje na daljavo. Odstranitev teh ovir je povzročila dvig potreb po tiskanju doma,« je dejal Primož Polajnar. »Rast števila držav, kjer je sedaj na voljo storitev Instant Ink, predstavlja odziv podjetja HP na potrebe svojih strank po pametni, produktivni in trajnostni rešitvi za tiskanje – potrebe, ki bodo obstajale tudi v prihodnosti.«

Večja prilagodljivost

Instant Ink ponuja še višjo stopnjo prilagodljivosti in obenem preprečuje občutek nemoči, ko ugotovite, da ne morete tiskati, ker vam je zmanjkalo črnila. Naročniki lahko izberejo najbolj ustrezen tip mesečne naročnine s fiksnim zneskom, ki je odvisen od števila natisnjenih strani.

Storitev lahko naročite že za 0,99 EUR na mesec. Uporabniki lahko neuporabljene strani prenesejo v naslednji mesec ter tip naročnine spremenijo ali prekličejo kadarkoli, pri čemer jih ne zavezuje nikakršna pogodba, letna provizija ali zaveza.

Naročnina na črnilo s HP+

HP+, ki je zasnovan za dom in mala podjetja, predstavlja enega izmed najpametnejših sistemov tiskanja na svetu. Rastoče potrebe po tiskanju, nastale zaradi milijonov posameznikov, ki delajo in se učijo od doma, predstavljajo idealno okolje za sodobno izkušnjo tiskanja, ki jo ponuja HP+.

Prav vse izboljšave HP+, od najboljše strojne opreme v segmentu do najbolj obsežne storitve naročnine na potrošni material in najboljše tiskalne aplikacije s segmenta v oblaku so bile zasnovane, da izpolnijo naraščajoče potrebe posameznikov, ki so najbolj odvisni od svojih tiskalnikov. HP+ naročnikom prinaša šest mesecev poskusne različice Instant Ink, pri čemer lahko z naročnino preprosto upravljajo prek aplikacije HP Smart. Storitev naročnikom, katerih število je sedaj doseglo 48 milijonov aktivnih mesečnih uporabnikov, omogoča tiskanje in skeniranje tako rekoč od koder koli.

Instant Ink je prav tako na voljo s HP+. Več informacij o HP+ tiskalnikih na spletni strani www.hp.com/si/plus.  

Zasnovan s planetom v mislih

Instant Ink naročnikom poleg svoje priročnosti omogoča tudi podpiranje trajnostnega življenjskega sloga. HP ponuja možnost recikliranja, vključno s predplačniškim recikliranjem in dostavo kartuš.

S pomočjo svoje pobude Planet Partners je HP do sedaj recikliral več kot 875 milijonov kartuš s črnilom in tonerjem, obenem pa 80 % novih originalnih kartuš HP Ink in 100 % novih originalnih HP kartuš s tonerjem vsebuje do 45 % ali več predhodno uporabljene plastike.

Cene in razpoložljivost

 • Črnilo
  • 15 strani na mesec – € 0,99
  • 50 strani na mesec – € 2,99
  • 100 strani na mesec – € 4,99
  • 300 strani na mesec – € 11,99
  • 700 strani na mesec – € 24,99

Več informacij o HP Instant Ink storitvah in združljivi strojni opremi na http://www.hp.com/si/instantink. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
tisk

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

shopi.eu, PAB d.o.o.

Kranjska cesta 14, 4202 Naklo, Tel: 04 257 51 50
Podjetje se ukvarja z zastopanjem in prodajo tujih blagovnih znamk. Več
Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več