Strojna oprema
21.02.2007 14:32
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neo-Flex za večje udobje

Ergotron, ponudnik rešitev za pritrjevanje različnih vrst zaslonov, je predstavil nov nosilec za prenosne računalnike in namizne projektorje, imenovan Neo-Flex. Prvi tovrstni izdelek na trgu omogoča izjemno ergonomsko prilagoditev – prenosnik ali namizni projektor je mogoče dvigniti do višine oči ter ga prilagoditi za večje udobje gledanja, kar zagotavlja dvig storilnosti uporabnika.

Ergotronov izdelek je primeren tako za domačo kot poslovno uporabo. Domačim uporabnikom nudi preprosto opravljanje različnih dejavnosti, kot so gledanje fotografij, deskanje prek spleta ali plačevanje položnic. Poslovni uporabniki pa lahko s pomočjo dvojne nastavitve zaslona, ki omogoča namestitev prenosnika tik ob strani obstoječega zaslona LCD, izboljšajo delovno storilnost. Tehnologija premikanja Constant Force (CF), ki je sestavni del novega Ergotronovega nosilca Neo-Flex, nudi preprosto prilagajanje zaslona v enem samem koraku. Napredna tehnična oblika zagotavlja uporabo tako s priklopno postajo kot tudi brez nje, odprtina na stojalu pa omogoča hlajenje prenosnika in projektorja.

Uporaba nosilca Neo-Flex je izjemno preprosta, saj zagotavlja enostavno namestitev in delovanje. Na nosilec je mogoče namestiti napravo, ki tehta med 1,6 in 6,3 kg. Zaslon prenosnika je mogoče dvigniti za 15 cm, projektorja pa za 18,4 cm. Možen je 25-stopinjski nagib navzgor in 15-stopinjski navzdol.


Prijavi napako v članku