Triki in nasveti
19.04.2011 15:28
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nekaj trikov za naše Facebookaše

Nov sistem komentiranja na Facebooku, je pri mnogih povzročil nenadejane težave.
Nov sistem komentiranja na Facebooku, je pri mnogih povzročil nenadejane težave.

Pred kratkim so pri Facebooku uporabnikom predstavili novo različico svojega sistema za komentiranje. Od takrat naprej za komentiranje določene vsebine namesto pritiska na gumb Pošlji, uporabniki komentar oddajo zgolj s pritiskom tipke Enter na tipkovnici.

Kot pri vseh drugih spremembah na Facebooku, so se tudi tokrat številni Facebookaši nemudoma uprli in postavili na zadnje noge, no preostalo jim spet ni nič drugega kot da so ponovno sprejeli, pa naj si bodo dobre ali slabe spremembe. Pri tem ste se verjetno mnogi spraševali, kako v oknu za komentiranje pridete v novo vrstico. No, nič lažjega, to je še vedno povsem mogoče, potrebno je le uporabiti kombinacijo tipk Shift + Enter.

Facebook je ob tem uvedel še številne druge spremembe v zvezi s komentiranjem. Od zdaj naprej je namreč omogočeno tudi urejanje že objavljenega komentarja. Po objavi komentarja kliknite na “x” kot da bi ga želeli izbrisati, vendar vam bo namesto izbrisa tokrat Facebook omogočil opcijo urejanja objavljenega komentarja. No da pa vendarle ne bi bilo vse tako rožnato, boste omenjeno opcijo morali izkoristiti v časovnem intervalu 10 sekund, saj se bo po omenjenem času funkcija avtomatsko prelevila v funkcijo brisanja komentarja. Komentarja ne boste morali urejati niti v primeru, ko bo za vašim komentarjem že komentar neke druge osebe.


Prijavi napako v članku