Računalništvo, telefonija
27.11.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Nekaj aktualnih dejstev

.. Dejstvo je, da je tisk še vedno živ, je zelo močno prisoten v organizacijah in ostaja nepremagljiv. Zaradi spremenjenega načina dela je zdaj prisoten tudi pri delu od doma ..
Nekaj aktualnih dejstev
Nekaj aktualnih dejstev

Znano je, da se za nakup tiskalnika mnogokrat odločamo na podlagi cene, poznanstev ali preizkušene prakse, kar lahko nevede zapre vrata še boljšemu in enostavnejšemu poslovanju.

Toda ko pričnemo z upravljanjem in urejanjem dokumentacije, se pojavi popolnoma drugačna zgodba …

Rešitve, prilagojene današnjemu času

Podjetja se danes soočajo z razmerami, ki jih še pred letom dni niso mogla predvideti niti v sanjah. Na srečo obstajajo rešitve, ki omogočajo nemoteno poslovanje v pisarni, od doma ali od koder koli.

Tehnološke rešitve so podjetjem v pomoč pri tem, da tudi v spremenjenem svetu delujejo nemoteno. Podjetja po vsem svetu namreč priznavajo, da se je način dela v letošnjem letu močno spremenil. Hitreje se morajo odzivati in se prilagajati novim načinom dela, hkrati pa v enaki meri kot prej izpolnjevati potrebe in zahteve strank.

Digitalna preobrazba in novi izzivi

Ne glede na to, ali gre za omogočanje hibridnega dela, varno avtomatizacijo ali implementacijo IT in oblačne infrastrukture – ima RICOH dolgoletne izkušnje pri podpori podjetij vseh velikosti in na vsakem koraku. Tako so odličen partner pri pospeševanju digitalne preobrazbe, reševanju izzivov pisarniških zmogljivosti ali pri ohranjanju varnosti na delovnem mestu brez ogrožanja uporabniške izkušnje zaposlenih. Njihove celovite rešitve so uporabniku prijazne in prilagojene njegovim potrebam.

Tudi rešitve za manjša podjetja

Tudi če ste lastnik malega podjetja, se nikar ne ustrašite, da so tovrstne rešitve namenjene le velikim. Rešitve podjetja Ricoh so prilagojene velikosti podjetja. V ta namen so celo oblikovali posebne pakete, ki so namenjeni malim, srednjim ali velikim podjetjem. Tako Ricoh tudi manjšim podjetjem s pametnimi rešitvami pomaga krmariti skozi hitro spreminjajoče se morje delovnih zahtev.

Pravilen odziv na številne spremembe, ki tako ali drugače vplivajo na podjetja v teh negotovih časih, je velik izziv. Pri podjetju Ricoh zato skupaj z vami poiščejo rešitve, ki najbolje ustrezajo vašemu poslu. Izbrana orodja lahko med seboj kombinirate ter jih prilagodite svojim željam, potrebam in zmožnostim.

Danes je v podjetjih zaznati porast iskanja prihrankov in področje tiska je lahko eno od prvih ukrepov za zmanjševanje stroškov. Tako kot se delajo strateški plani na ravni podjetja za nekaj let vnaprej, se je potrebno lotiti tudi planiranja in opremljanja z infrastrukturo tiska.

Pametna in varna delovna mesta

Majhna podjetja morajo razumeti ključne dejavnike, ki jih je treba upoštevati pri ustvarjanju varnega delovnega mesta ter raziskati, katere rešitve so na voljo. Za neprekinjeno izvajanje poslovnih procesov je ključen predvsem hiter odziv.

Naj se kritični poslovni procesi izvajajo nemoteno ne glede na to, ali ste v pisarni ali delate na daljavo. Optimizirajte in avtomatizirajte procese in delovne tokove. Omogočite svoji ekipi, da se osredotoči na bolj koristno delo z visoko dodano vrednostjo.

V spremenjenem svetu morate omogočiti uspeh. Za to pa potrebujete tudi ustrezne rešitve in portfelj rešitev podjetja VIBOR.

Naloga podjetja Vibor, d. o. o., je pomagati organizacijam stopiti iz dolgotrajnih delovnih procesov v okvirjih, ki so predragi in zmanjšujejo mejo produktivnosti. Upravljanje z dokumenti in tiskom se lahko zdi težavno opravilo, še posebno v primerih, ko nimate pravih rešitev, ki bi zadostile vašim potrebam za delo od doma ali v organizaciji.

Več boste našli na spletni strani uradnega zastopnika znamke RICOH v Sloveniji: www.vibor.si. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več