Digitalizacija
Poslovne rešitve
22.09.2022 10:39

Deli z drugimi:

Share

Naslednja generacija Meeting Owl 3 – preizkusite jo na NT konferenci

Hibridna delovna mesta zahtevajo hibridne rešitve, ki morajo biti enostavne, prenosne in učinkovite. Že poznate Meeting Owl 3 - sovico, ki je 360-stopinjska kamera, mikrofon in zvočnik obenem?
Foto: Owl labs
Foto: Owl labs

Pri Owl Labs so že s predhodnimi generacijami rešitev za videokonference in hibridna delovna mesta dokazali, da je možno v kompaktno napravo vgraditi vse rešitve za zaposlene, ki delajo na različnih koncih, a potrebujejo enostavno in učinkovito napravo za video komunikacijo.

Zakaj je sovica Meeting Owl 3 tako posebna?

Nova generacija pametne sovice za videokonference je še boljša, kot ste jo poznali doslej. Če pa je še niste spoznali, je zdaj pravi čas za to. Videz naprave spominja na sovo in je idealen partner, ki omogoča, da vaša ekipa dela kot eno ne glede na to, kje se nahaja. Sama prostorska umeščenost zaposlenih je postranskega pomena, če imate Meeting Owl 3. S sovico imate v trenutku pripravljeno idealno rešitev vse-v-enem. Gre za »plug and play« rešitev, ko napravo dejansko le priključite in jo že čez nekaj trenutkov lahko uporabljate.

Katere so ključne lastnosti Meeting Owl 3?

  • 360-stopinjska kamera, mikrofon in zvočnik v eni napravi.
  • Pametna videokonferenčna naprava, podprta z umetno inteligenco (AI).
  • Na podlagi gibanja in zvoka se osredotoči na govorca.
  • Možen panoramski pogled na vse prisotne.

Spregledali ne boste nobene podrobnosti

Če želite kar najbolj naravno komunikacijo na delovnih mestih, kjer se udeleženci nahajajo nekaj kilometrov narazen ali pa so na drugem koncu sveta, je Meeting Owl 3 prava rešitev. Navdušuje predvsem možnost panoramskega pogleda na vse prisotne, prav tako pa tudi »zoom« na govorce, ki se prikazuje pod panoramskim pogledom in jih približa glede na gibanje in zvok.

Ločljivost slike 1080p zagotavlja, da ne boste spregledali nobene podrobnosti. Poleg tega 5,5-metrski radij zajema zvoka ne pozabi niti na tiste govorce, ki so v večjih sejnih sobah nekoliko bolj oddaljeni. To, da boste prav vsakogar, ki sodeluje na sestanku, slišali jasno in glasno, čeprav gre za uporabniku enostavno in prijazno rešitev, bo lahko na pomembnih video konferencah ključnega pomena.

Združljiva z rešitvami Microsoft Teams, Zoom, Webex …

Pa še eno pomembno dejstvo. Zagotovo se boste najprej vprašali, ali sovica podpira videokonferenčno rešitev, ki jo trenutno uporabljate v podjetju. Velika verjetnost je, da jo, saj je združljiva tako z Microsoft Teams, kot z rešitvami Zoom, Webex, GoToMeeting in BlueJeans.

Pozabite na zapletene namestitve, kup kablov in luknje v stenah. Ali pa na sicer dobro funkcionalnost, a grd izgled. Meeting Owl 3 je zadetek v polno – je enostavna za namestitev, uporabniku prijazna, prav tako pa bo vsakogar navdušila s svojo obliko. V pisarni jo boste na splet povezali preko Wi-Fi omrežja, v večjih sobah pa boste lahko za boljšo komunikacijo povezali tudi dve sovici med seboj in tako razširili radij delovanja in število udeležencev – hitro, enostavno in predvsem učinkovito.

Umetna inteligenca

Za dinamičnimi funkcijami v vseh napravah, ki jih izdelujejo pri Owl Labs, stoji Owl Intelligence System, lastna programska oprema, ki temelji na umetni inteligenci in je deležna rednih posodobitev in nadgradenj, z vsako novo pa sodelovanje postane lažje in še bolj poglobljeno. Umetna inteligenca, ki krasi napravo, definira njene ključne lastnosti in omogoča sodelovanje, kot ga doslej niste poznali.

Nova sovica je na voljo le pri prodajalcu TEKSEL d.o.o. in na spletni strani www.teksel.si. Ob nakupu vam nudijo 36 mesecev garancije, v primeru okvare v tem času pa zagotavljajo zamenjavo naprave.

Dočakali smo torej naslednjo generacijo Meeting Owl 3 – preizkusite jo na NT konferenci 2022. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Teksel

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več