Računalništvo, telefonija
11.06.2014 18:19

Deli z drugimi:

Share

Naslednik je tu: Zebra predstavlja tiskalnik ZT410!

Širokemu krogu podjetniškega sveta je bil do sedaj najbolj poznan in vedno pripravljen na različne naloge tiskalnik Zebra ZM400.
Naslednik je tu: Zebra predstavlja tiskalnik ZT410!
Naslednik je tu: Zebra predstavlja tiskalnik ZT410!

Gre za najbolj prodajan industrijski model tiskalnika – do tega trenutka. Zdaj pa lahko malce dramsko rečemo, da so mu morda že šteti dnevi. Razlog namreč tiči v noviteti, ki jo je podjetje Zebra v teh dneh poslalo na tržišče.

Če prideimo k bistvu, je to nov model tiskalnika Zebra ZT410, ki bo več kot le nasledil prej omenjenega predhodnika. Ta štafetno palico svojemu nasledniku lahko preda brez skrbi, saj tiskalnik ZT410 zmore opraviti tudi najbolj zahtevne operacije in zahteve. Visoka hitrost tiskanja, možnost povezljivosti, inovativni operacijski sistem, enostavna integracija, upravljanje in vzdrževanje ter mnogo drugih naprednih funkcij so tiste lastnosti, ki tiskalnik ZT410 uvrščajo v sam vrh.

Ker se zanimanje za nakup širi tudi že pri nas, vam lahko zaupamo, da na nove lastnike že čakajo na virtualnih policah podjetja Info-kod, ki je specializirano predvsem za prodajo tiskalnikov, prebiranje črtnih kod in podobnih rešitev za trgovine, skladišča in nasploh podjetja z izdelano vizijo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku