Igre
26.11.2020 08:08

Deli z drugimi:

Share

Naročili PlayStation 5, dobili pa plišasto igračo, pasjo hrano …

Ste že kdaj naročili kakšno stvar preko spleta, a ko ste odprli škatlo, ste ugotovili, da gre za popolnoma drug izdelek? To se namreč sedaj množično dogaja kupcem Amazonovih izdelkov v Veliki Britaniji.
Naročili PlayStation 5, dobili pa plišasto igračo, pasjo hrano ...
Naročili PlayStation 5, dobili pa plišasto igračo, pasjo hrano ...

Ob izidu nove igralne konzole PlayStation 5, so kupci kar hitro pograbili vse možne zaloge po vseh trgovinah, seveda tudi na Amazonu. Tukaj pa prihaja do nepričakovanih zapletov.

Kupci iz Velike Britanije namreč množično poročajo, da so namesto prednaročene najnovejše igralne konzole, pri Amazonu prejeli plišaste igrače, pasjo hrano, električne žare ter luči. Spletni gigant je za BBC navedbe tudi potrdil in navedel, da “intenzivno preiskujejo dogajanje”. Navedli so tudi, da je “zadovoljstvo uporabnika njihova največja prioriteta ” in da naj “kdorkoli je doživel to težavo, stopi v stik z njihovo podporo uporabnikom”.

Nekateri so pomislili tudi na to, da jih Amazonovi delavci zaradi vrednosti in velike popularnosti vzamejo zase, zapakirajo pa nekaj drugega, mnogo cenejšega. Pojavlja se tudi vprašanje, ali je mogoče, da so pri Amazonu “zgolj” napačno odpremili naročila in je zdaj nekdo namesto plišaste igrače za nekaj evrov prejel najnovejšo igralno konzolo za nekaj sto evrov.


Prijavi napako v članku