Programska in razvojna orodja
Poslovne rešitve
23.02.2023 09:22

Deli z drugimi:

Share

Najverjetneje najboljša izbira med vodilnimi CAD rešitvami ta hip

Permanentne, prosto prenosljive, mrežne in samostojne programske licence, nizka nabavna cena, prijazna ter visoko odzivna tehnična podpora, številni programski dodatki, 100 % kompatibilnost DWG/DXF formata.

CAD programska rešitev ZWCAD™, je v Sloveniji druga najbolje zastopana tovrstna programska oprema, vendar sežejo njene ambicije še mnogo višje. V času, ko konkurenca zaostruje pogoje uporabe, se slednji pri rešitvi ZWCAD™ sproščajo. Ob nakupu uporabniki ne prejmemo le aktualne različice, pač pa še vse neizdane verzije, ki bodo izšle v času tekočega leta. Trenutno aktualna verzija je bila deležna že dveh tovrstnih nadgradenj, tako da v trenutku objave tega članka nosi omenjena CAD rešitev naziv »ZWCAD™ 2023 SP2«. Ob vsem, kar nudi ZWCAD™, bi bilo uporabljati karkoli drugega le še obžalovanja vredna napaka.

Primerjava z »vzornikom«

Nobena skrivnost ni, da se ZWCAD™ že od samega začetka zgleduje po rešitvi AutoCAD®. Nenazadnje izhaja iz iste družine, saj so ga prvotno spisali okrog IntelliCAD (ITC) programskega jedra. Kasneje so jedro nadomestili z mnogo zmogljivejšim lastnim programskim jedrom, katerega nenehno nadgrajujejo in dopolnjujejo. Zaradi obsežnih optimizacij dosega ZWCAD™ izjemne rezultate v smislu hitrosti izvajanja določenih funkcij, rabe procesorjev in pomnilnika, grafike … ter omogoča lagodno delo tudi na procesorsko manj zmogljivih računalnikih.

Za razliko od AutoCAD® gladko in povsem brez težav teče tudi na povsem povprečnih »pisarniških« osebnih računalnikih, z integrirano grafično kartico.

Sledi primerjalna tabela, ki podobnosti s CAD rešitvijo AutoCAD® prikazuje na kar najbolj pregleden način:

Video predstavitev CAD programske rešitve ZWCAD™:

Pogrešate permanentne CAD licence? Vas ukinjanje mrežnih licenc moti? Obupujete nad stroški najema CAD licenc? Nimate ustrezne uporabniške podpore?

Zaradi 100% kompatibilnosti ZWCAD™ programskega orodja z aplikacijo AutoCAD®, ugodnejše nabavne cene in plačilnih pogojev, ohranitve prijaznejše politike licenciranja, čedalje bolj restriktivne politike licenciranja pri AutoCAD®-u, ter sploh zaradi težjih gospodarskih razmer in z njimi povezanih nevšečnosti, se za prehod na CAD programsko rešitev ZWCAD™ odloča čedalje več AutoCAD® uporabnikov.

Trend je logičen, saj sta programski okolji pri obeh vodilnih CAD aplikacijah praktično identični in je vsakršno dodatno usposabljanje pri prehodu na ZWCAD™ nepotrebno. Ni torej težko razumeti rasti priljubljenosti CAD aplikacije ZWCAD™, katere testno različico je mogoče brezplačno sneti s spletnega portala www.zwcad.si.

Za podrobnosti se obrnite na slovenskega zastopnika, ZWCAD SLOVENIA (CAX, d.o.o.).


CAX, d.o.o., PE Prečna 9b, 2000 Maribor

Telefon: +386 (0) 2 471 12 40

Spletni naslov: www.zwcad.si

Elektronska pošta: info@zwcad.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D tehnologija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več