Računalništvo, telefonija
19.09.2019 11:41
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Največja konferenca razvijalcev v Sloveniji

Konferenca MakeIT bo letos potekala 14. in 15. oktobra v kongresnem centru Portus v Portorožu.
MakeIT je največja konferenca razvijalcev v Sloveniji.
MakeIT je največja konferenca razvijalcev v Sloveniji.

Na konferenci se srečujejo razvijalci, arhitekti in upravljalci IT rešitev, raziskujejo najnovejše tehnološke dosežke in zanimive ideje z navdihujočimi govorci.

MakeIT je največja konferenca razvijalcev v Sloveniji. Na njej lokalni in globalni strokovnjaki predstavljajo najnovejšo in najbolj pomembno vsebino iz razvoja arhitekture, baz podatkov, strojnega učenja, umetne inteligence, programskih jezikov, metodologij in kulture v IT okoljih, varnosti in vrsto sej, ki zajemajo Java, cloud, big data.

MakeIT konferenca je razdeljena na več tematskih sklopov oziroma vsebinskih področij:

  • v oblaku in DevOps (CI/DC, Containers, Microservices, Flutter, Istio, Kafka, Kubernetes, … so termini, ki bodo obravnavani na predstavitvah. Dotaknili se bodo tudi vzdrževanja in gradnje infrastrukture borze kriptovalut, centralnega sistema za hrambo log-ov, itd.)
  • podatki in AI (V področje “Data & AI” so uvrščena predavanja, ki obravnavajo tako različne tehnike in orodja za analitično obdelavo podatkov, kot tudi obdelavo podatkov s pomočjo t.i. ‘umetne inteligence’ (Artificial Intelligence) in ‘strojnega učenja’ (Machine Learning).)
  • baza podatkov
  • razvoj podatkovnih baz (Področje “Database Development” prinaša veliko koristnih in kakovostnih predavanj s področja Oracle PL/SQL in Oracle APEX razvoja.)
  • Java (Od Jave 9 naprej je razvoj jezika Java v virtualnem strojnem pogonu začrtan v smeri boljše podpore trendov. Modularizacija JVM-ja je omogočila, da distribuiramo samo toliko jave, kolikor je naša aplikacija potrebuje – na ta način dobimo manjše datoteke v manjšem zagonskem spominu.)
  • OGB ogled
  • delavnice

Celoten program konference MakeIT si lahko ogledate TUKAJ.

Za prijavo pa obiščite https://www.makeit.si/index.php/prijava/kotizacija, kjer so še vedno na voljo cenejše, early bird, prijave.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več