Računalništvo, telefonija
19.05.2005 12:28
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najnovejši tehnološki trendi in rešitve v Ljubljani

Intel je v Ljubljani organiziral pomladno konferenco Intel Channel Conference, namenjeno prodajalcem Intelovih rešitev in sistemskim integratorjem. Glede na nedavne predstavite na področju strežnikov, namiznih računalnikov in mobilnih izdelkov, je konferenca ponudila izobraževanja, tečaje iz omrežnih rešitev in predstavitve izdelkov tretjih strank, ki so članom programov Intel Channel v pomoč pri nudenju novih rešitev. Tokratne konference se je udeležilo prek 100 udeležencev iz okoli 80 slovenskih podjetij.


Utrinek iz ljubljanskega Koloseja

Na letošnji konferenci je Intel posebno pozornost namenil prikazu, kako lahko partnerji s statusom Intel Premier Provider in Intel Product Integrator povečajo možnosti za rast, ki jim jih ponujajo Intelove najnovejše strežniške, namizne in mobilne platforme. Poleg tega je prikazal, kako lahko pomaga prodajalcem in sistemskim integratorjem izkoristiti te priložnosti z novimi programi izdelkov, izobraževanji in trženjem.

Udeleženci so lahko spoznali tudi lokalne in globalne Intelove predstavnike ter pridobili vpogled v večje spremembe v ekonomskem okolju, prihajajočih potrebah strank, novih modelih uporabe in razvijajočih se tehnologijah. Imeli so dostop do seminarjev o Intelovih ključnih področjih izdelkov, vključno z mobilnostjo kot gonilom rasti dobička, strežniškim ekosistemom in novimi modeli uporabe za tehnologije osebnih računalnikov.

Več podatkov o konferencah Intel Channel Conference je na voljo na spletni strani www.intel.com/events/iccemea.


Prijavi napako v članku