Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
03.04.2024 13:10
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najdražji prenosnik na Enaa.com, MSI Titan 18 HX, je prava zverina

So navadni prenosniki, na katerih lahko opravljamo večino operacij, ki jih od nas zahteva delo ali prosti čas … in so prenosniki, ki zmorejo vse in še več, pa jim še ostane nekaj moči. Takšen je MSI Titan 18 HX.
Vir: MSI
Vir: MSI

Prenosnik MSI Titan 18 HX A14VIG-069 je impresivna kombinacija moči, inovacij in ekskluzivnega dizajna. Zasnovan je za uporabnike, ki od prenosnika zahtevajo vrhunsko zmogljivost in zanesljivost, ne da bi sploh pomislili, da bi mu lahko zmanjkalo česarkoli, saj ima ob pregledu specifikacij vsega preveč.

Z značilnostmi, kot so visoko zmogljiv procesor, izjemna grafična kartica, napredno hlajenje, mehanska tipkovnica … prinaša naravnost izjemno izkušjo. Seveda pa je tudi cena 6.445,39 € nič manj kot izjemna.

Zvezda med prenosniki s procesorjem Intel® Core™ i9-14900HX in grafiko NVIDIA GeForce RTX 4090

MSI Titan 18 HX A14VIG-069 je prava zvezda med prenosniki. S procesorjem Intel® Core™ i9-14900HX je pripravljen na vse izzive, ki mu jih lahko zastavite. Z ekskluzivno tehnologijo MSI OverBoost Ultra prekaša vsakega nasprotnika, saj zagotavlja izjemno računalniško moč tudi pri najzahtevnejših nalogah.

Prav tako k izjemni zmogljivosti prispeva grafična kartica NVIDIA GeForce RTX 4090, saj predstavlja vrh tovrstne tehnologije. Omogoča gladko izvajanje grafično zahtevnih iger in aplikacij ter zagotavlja vrhunsko igralsko izkušnjo.

Vrhunsko so poskrbeli tudi za hlajenje

Prenosnik MSI Titan 18 HX A14VIG-069 se lahko pohvali z impresivnim hlajenjem parne komore, ki zagotavlja učinkovito odvajanje toplote. Vsa ta oprema to pač potrebuje!

Učinkovito odvajanje toplote omogoča, da vrhunske komponente v celoti izkoristijo svoj potencial in tudi med intenzivno uporabo ohranijo stabilno delovanje sistema.

Mehanska tipkovnica

Mehanska tipkovnica SteelSeries z ultratankimi stikali Cherry MX zagotavlja izjemno odzivnost in natančnost pri tipkanju, kar je ključnega pomena za uporabnike, ki pred računalnikom preživijo veliko časa.

Odličen Mini LED zaslon in »kul« dodatki

Prenosnik je opremljen z zaslonom mini-LED UHD+, ki zagotavlja izjemno jasno in živahno sliko ter visoko ločljivost, kar omogoča boljšo izkušnjo pri delu in igranju. Tudi tu govorimo le o tehnologiji, ki sega v sam vrh ponudbe. Osvetlitev Mystic Light RGB na sledilni ploščici od roba do roba pa dodaja estetski pridih in omogoča prilagajanje osvetlitve po želji uporabnika, kar ljubitelji iger naravnost obožujejo.

Poleg tega prenosnik vsebuje obsežen arzenal vmesnikov, ki omogočajo povezovanje z različnimi napravami in dodatki, ter izjemno dolgotrajno baterijo z zmogljivostjo 99,9 Wh.

Prenosnik MSI Titan 18 HX A14VIG-069 je izjemen v vseh pogledih. Zasnovan je za uporabnike, ki zahtevajo najboljše od najboljšega in ne sprejemajo kompromisov ne pri delu ne pri igranju najzahtevnejših iger. Je popolna izbira za vse, ki stremijo k vrhunski izkušnji.

Več prenosnikov najdete na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
gaming prenosniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več