Telefoni
12.03.2015 14:41
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljši telefon leta je …

Pametni uri LG Urbane odnesli domov 9 nagrad.
Najboljši telefon leta je ...
Najboljši telefon leta je ...

Naziv Best Smartphone of the Year oziroma Najboljši telefon leta, ki ga v okviru sejma Mobile World Congress podeljuje GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), je prejel LG G3 proizvajalca LG Electronics (LG). Vrhunska kakovost, veliko število dodatnih funkcij in enostavna uporaba so prepričale odbor, da prestižni naslov pripada ravno njemu. Poleg tega sta pametni uri LG Watch Urbane in LG Watch Urbane LTE prejeli skupaj kar devet priznanj s strani več avtoritet s področja mobilne telefonije.

Odbor je v svojem predgovoru ob razglasitvi dobitnika prestižne nagrade povedal: »LG G3 je že od začetka deležen izjemno dobrih odzivov. Prodaja je vrhunska in uspeh modela je znatno pripomogel k 16-odstotni rasti letnih prihodkov podjetja LG. Telefon je preprost za uporabo, uporabniška izkušnja je intuitivna, telefon se pohvali s 5,5-inčnim zaslonom Quad HD in fotoaparatom s 13 megapiksli, ki se ponaša s tehnologijo OIS+ in samodejnim laserskim ostrenjem. Ponuja tudi vrsto inovacij, kot so Smart Keyboard, Gesture Shoot, in Knock Code™. Uporaba je tako izjemno udobna in enostavna.

Na področju pametnih ur sta bili LG Watch Urbane in LG Watch Urbane LTE razglašeni za najboljši uri letošnjega leta. LG Watch Urbane je bila izbrana kot najboljša s strani avtoritet Android Authority, Android Central, PC Pro in Ubergizmo zaradi svojega klasičnega kozmopolitskega videza. Prva pametna ura LTE – LG Watch Urbane LTE – je prejela priznanje »best-of-show« oziroma »najboljše na sejmu« s strani avtoritet Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews in TechnoBuffalo. Priznanje si je prislužila, ker je to prva ura, ki omogoča plačila NFC in se ponaša z najbolj zmogljivo baterijo.

»Počaščeni smo, da tako veliko število organizacij priznava trud, ki je bil vložen v razvoj mobilnika LG G3 in pametnih ur Urbane,« je povedal Juno Cho, predsednik in CEO LG Electronics Mobile Communications Company. »Z namenom, da bi še izboljšali življenja naših kupcev, bomo tudi v prihodnje nadaljevali z inovacijami in še izpopolnili svoje pametne telefone in preostalo dodatno opremo.«


Prijavi napako v članku