Triki in nasveti
22.03.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Najboljše brezplačno spletno gostovanje

Si želite svojo spletno stran? Večina ponudnikov zahteva za svoje gostovanje plačilo, vendar je tukaj rešitev za vse, ki želite storitev preizkusiti pred plačilom.
Brezplačno spletno gostovanje za vse.
Brezplačno spletno gostovanje za vse.

Seveda brezplačni ponudnik ni enakovreden plačljivemu, je pa vsekakor odličen začetek za vse, ki želite ustvariti svojo prvo spletno stran.

Poleg brezplačne domene vam podjetje ponuja seveda brezplačno gostovanje, kot tudi orodja za izdelavo spletne strani in pomoč na forumu. Kakšne možnosti vam vse ponujajo? Garantirajo, da bo vaša spletna stran na voljo 99,9 % časa na izredno hitrih strežnikih. Prav tako podpirajo PHP in MySQL, dva izmed zelo popularnih programskih jezikov.

Ponujajo vam tudi 1 GB prostora, kamor lahko naložite vse datoteke za delovanje spletne strani in 10 GB mesečnega prometa. Če pa je programiranje vaša šibka točka, se lahko odločite za namestitev zelo popularnih urejevalnikov spletnih strani, med katere sodijo WordPress, Drupal, Joomla in OS Commerce.


Uporabniški račun si lahko ustvarite na spodnji povezavi. Aktivacija je hitra in enostavna.

Če pa si želite kaj več oziroma želite nadgraditi svojo spletno stran, lahko to naredite z zgolj nekaj kliki kar na svoji administratorski plošči. Tudi cene so nizke, saj je za najcenejšo možnost potrebno odšteti manj kot 1 € na mesec.

Več -> https://tinyurl.com/RN-000webhost


Prijavi napako v članku