Računalništvo, telefonija
17.08.2016 16:58

Deli z drugimi:

Share

Evropski “BEST BUY” v kategoriji velikih TV-zaslonov

Izjemna kakovost slike Philipsovih televizorjev je bila tudi tokrat prepoznana s strani Evropskega združenja za sliko in zvok EISA, ki je model 65PUS7601 nagradilo z nazivom ‘Najboljši evropski nakup’ v kategoriji velikih zaslonov v 2016-2017.
Nagrada EISA za Philips TV 65PUS7601
Nagrada EISA za Philips TV 65PUS7601

Philipsov televizor 65PUS7601 združuje mnogo tehnologij v kakovostnem razredu, ki običajno pripada Philipsovim nagrajenim in tehnološko najbolj dovršenim modelom njihove serije 9000. Na trgu srednjega razreda so pri Philipsu tako predstavili nov nivo učinkovitosti obdelave slike in postavili še višje standarde v kakovosti slike. 65PUS7601 je prvi Philipsov televizor s standardom High Dynamic Range (HDR), ki združuje tako razred HDR Premium, kot tudi možnost samodejnega prilagajanja slike na kakovost HDR.


Evropsko združenje za sliko in zvok (European Imaging and Sound Association – EISA) je pri nagrajenem modelu posebej izpostavilo sofisticirano LED-osvetlitev zaslona (ta deluje z 128 segmenti lokalnega zatemnjevanja), ki ostrim podobam v ločljivosti Ultra HD prinaša stabilno sliko, globoko črnino in podroben prikaz vseh barvnih in svetlostnih odtenkov.

Pohvalili so tudi prilagodljive nastavitve, tehnologijo Perfect Natural Motion, ki uporabniku omogoča nastavitev najboljše slike po svojem okusu, 10-bitni zaslon, kakovost zvoka, operacijski sistem Android TV, napredni daljinski upravljalnik in 3-stransko tehnologijo Ambilight. Naštete lastnosti skupaj zagotavljajo najbolj prepričljivo filmsko in TV-izkušnjo med evropskimi televizorji na velikem zaslonu. Gledano v celoti je bila Philipsova serija 7601 izglasovana za “občudovanja vreden televizor”.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku