Računalništvo, telefonija
31.05.2015 17:09
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nadpovprečno kakovostni barvni A4 tiskalnik za srednja in velika podjetja

Ricoh MP-C401 Series
Ricoh MP-C401 Series

Za potrebe izboljšanja produktivnosti za srednja in velika podjetja je na voljo nova serija naprav Ricoh MP-C401. Tu gre za izjemno kakovostni podjetniški tiskalnik, ki navdušuje predvsem z nadpovprečno kakovostjo barvnega tiska na papir formata A4. To dokazuje tudi nagrada BLI Winter 2015, ki ga je tiskalnik Ricoh MP-C401 Series prejel ravno na račun izjemne kakovosti tiskanja.

Ta nakupom tiskalnika Ricoh MP-C401 Series podjetjem ne bo potrebno najemati drugih podjetji za tiskanje brošur in drugih barvnih dokumentov, saj je kakovost tiska primerjavi z namenskimi tiskalniškimi napravami. Tu seveda nikakor ne gre zanemariti izjemno hitrega tiska črno-belih dokumentov, ki so za vsakdanje poslovanje podjetja še vedno izjemno pomembni.

Da nam bo tiskalnik Ricoh MP-C401 Series odlično služil kot mrežni tiskalnik skrbi napredna platforma Ricoh ESA, medtem ko tehnologija Ricoh Integrated Clud Enviroment (ICE) poskrbi, da lahko na tiskalnik tiskamo tudi dokumente, ki so shranjeni v storitvah računalništva v oblaku, kot na primer Google Drive ali Dropbox. Novost pričakovano podpira tudi neposredno tiskanje iz mobilnih naprav Android in iOS, ki jih zaposleni uporabljajo že na vsakem koraku.

Za lažjo navigacijo med bogato paleto možnosti je na voljo zaslon občutljiv na dotik, ki je seveda polno združljiv s tiskalniško tehnologijo Ricoh A3. Tu velja izpostaviti še izjemno enostavno namestitev gonilnikov tiskalnika na osebne računalnika, česar bodo nedvomno veseli predvsem skrbniki računalnikov v srednje velikih in večjih podjetjih. Tako kot to drži za vse poslovne tiskalnike Ricoh, je tudi serija tiskalnikov MP-C401 Series opremljena z izjemno inovativno obliko.

Za več informacij vam je na voljo uradni distributer, Vibor d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku