Paketi in akcije
10.09.2013 14:10
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na trgu je vroči bob – najbolj vroča ponudba mobilne telefonije v Sloveniji

Pojavila se je nova, najcenejša ponudba mobilne telefonije, ki je razgrela trg – prišel je paket vroči bob, ki ga bodo prihranka željni uporabniki mobilne telefonije lahko sklenili samo do konca oktobra 2013. V primerjavi s konkurenco ponuja najboljše razmerje med ceno in vključenimi količinami pogovorov ter SMS sporočil. Naročniki z vročim bobom poleg tega, da govorijo najceneje, ostanejo tudi brez vezave in lahko obdržijo svojo telefonsko številko.
2.000 minut pogovorov in 2.000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja za le 11,90 evrov.
2.000 minut pogovorov in 2.000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja za le 11,90 evrov.

Izbira blagovne znamke bob s prihodom paketa vroči bob ostaja najbolj racionalna odločitev za tiste, ki želijo govoriti brez skrbi ter prihraniti pri stroških mobilne telefonije. Hkrati bob drži svojo obljubo in ostaja najcenejši paket na trgu.


Začetek vročega boba je pospremil vodja blagovne znamke bob v Sloveniji Žiga Doberlet: “Blagovna znamka bob ima preprosto vlogo – naša želja je ponuditi storitve mobilne telefonije najceneje. Gre za ekskluzivno ponudbo, ki na novo zarisuje meje mogočega, zato tudi tokrat pričakujemo ekstremen interes uporabnikov. Tudi v prihodnje želimo ostati najhitreje rastoča mobilna skupnost, zato budno spremljamo tržne signale in se nanje odzivamo. Tako bo tudi v prihodnje.«


Nakup paketa bob je mogoč preko spletne trgovine www.bob.si ter www.mimovrste.com, na prodajnih mestih Petrola, OMV, Lidla, Pošte Slovenije, Big Banga, E’Leclerca, Harvey Normana, Interspara, Mercatorja, v trafikah in drugih prodajnih mestih.


Prijavi napako v članku