Telefonija
08.04.2008 12:48
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

N-Gage platforma spet zaživela

Nokia je lansirala storitev Nokia N-Gage mobilne igre, preko katere lahko lastniki Nokiinih naprav odslej na svoji mobilni napravi poiščejo, preizkusijo in kupijo kakovostne igre, zasnovane posebej za mobilne naprave. Igralci se med seboj lahko tudi povežejo preko spletne skupnosti N-Gage Arena, kjer lahko spoznajo nove prijatelje, poiščejo soigralce za igranje večigralnih iger, klepetajo oziroma sodelujejo na turnirjih in vodenih dogodkih.

Platforma N-Gage vključuje ekskluzivne igre, ki sodijo med ambicioznejše in grafično naprednejše mobilne igre. Prvi sklop iger vključuje Brain Challenge in Asphalt 3: Street Rules, ki jih je zasnoval Gameloft; World Series of Poker Pro Challenge, zasnovan pri Glu Mobile ter Hooked On: Creatures of the Deep in System Rush: Evolution, ki so jih spisali pri Nokia Publishing. Že v kratkem bodo sledile še FIFA 08, Tetris, The Sims 2 Pets, Block Breaker Deluxe, Dogz, Snakes Subsonic, Space Impact: Kappa Base in Mile High Pinball.

Aplikacijo N-Gage lahko naložite na svojo mobilno napravo ali osebni računalnik preko uradne N-Gage spletne strani. Cene se bodo vrtele med šest in deset evrov za igro, pred nakupom pa so vse igre na voljo za brezplačni test. V tem trenutku so “N-Gage mobilniki” le Nokia N81, Nokia N82 in Nokia N95.


Prijavi napako v članku